Ουσταμπασίδης: «Ο φόβος μην κολλήσουν θα επηρεάσει τους παίκτες»

Metrosport Team05 Μαΐου 2020

Ο πρώην βοηθός προπονητή, επί Γεωργιάδη, στον ΠΑΟΚ, Νίκος Ουσταμπασίδης, μίλησε στο «Metropolis 95,5» για την επάνοδο των παικτών στις προπονήσεις μετά τον κορωνοϊό. «Το πρώτο που πρέπει να δούμε είναι η ψυχοσωματική κατάσταση όλων των εμπλεκομένων στην διαδικασία. Πώς αντιμετωπίζει ο καθένας ψυχολογικά την κατάσταση και πόσος χρόνος θα δοθεί στις ομάδες να προετοιμαστούν σωστά για να αποφύγουν το ενδεχόμενο τραυματισμών» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το διάστημα των τριών εβδομάδων που ακούω δεν το θεωρώ αρκετό, νομίζω είναι απαραίτητες πάνω από πέντε εβδομάδες. Από κει και πέρα, κάθε ομάδα θα εξετάσει και ποια υποδομή δημιουργήθηκε το διάστημα της καραντίνας, τι πρόγραμμα ακολούθησε κάθε ποδοσφαιριστής. Το τρίτο σημαντικό είναι ανά πόσες μέρες θα παίζουν οι ομάδες, καθώς έχουν πάνω από δέκα ματς ακόμη.

Και εκεί θα μετρήσει και το ρόστερ κάθε ομάδας και το πόσο αργά ή γρήγορα θα πετύχει τους στόχους της για να κάνει διαχείριση. Σίγουρα, όμως, είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Και ας μην ξεχνάμε ότι και η επόμενη περίοδος θα αρχίσει άμεσα. Νομίζω ότι ο φόβος μην κολλήσουν θα επηρεάσει τους παίκτες αρχικά. Θα χρειαστεί χρόνο για να ξεπεραστεί αυτό το συναίσθημα.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.