Ουκρανία: O Ζελένσκι απορρίπτει συνάντηση στο Μινσκ με τον Πούτιν

Metrosport Team25 Φεβρουαρίου 2022

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται συνάντηση στο Μινσκ με τον Πούτιν. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Open, αντιπρότεινε η συνάντηση να γίνει στη Βαρσοβία, πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή από τη Μόσχα. Έκτοτε, ο Ζελένσκι δεν έχει επικοινωνήσει με τη Μόσχα.

«Εγκατέλειψε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι το Κίεβο;». Αυτή η ερώτηση κυκλοφορεί από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, με πολλούς να αναρωτιούνται για την τύχη του προέδρου της Ουκρανίας, την ώρα που μαίνεται ο πόλεμος στη χώρα του.

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Ria-Novosti, μετά από αναφορές ότι ο Ουκρανός πρόεδρος δεν επικοινώνησε – όπως είχε προγραμματιστεί – με τον Ιταλό πρωθυπουργό, Μάριο Ντράγκι, ένα αεροσκάφος απογειώθηκε από αεροδρόμιο κοντά στο Κίεβο, μολονότι έχουν απαγορευτεί οι πτήσεις πάνω από την Ουκρανία.

Φήμες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος ενδεχομένως να μεταφέρει εκτός Ουκρανίας τον Ζελένσκι, την ώρα που μαίνονται οι μάχες στο Κίεβο και οι ρωσικές δυνάμεις βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από κυβερνητικά κτίρια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.