Ουγγαρία - Λιθουανία 64-87: Νίκησε και συνεχίζει να ελπίζει για την πρόκριση

Metrosport Team06 Σεπτεμβρίου 2022

Η Λιθουανία έκανε σεφτέ στις νίκες, στο EuroBasket 2022, επικρατώντας της Ουγγαρίας, με 64-87, και συνεχίζει να ελπίζει στην πρόκριση της επόμενης φάση στο Βερολίνο, με την προϋπόθεση να κερδίσει τη Βοσνία.

Η νίκη της Γαλλίας νωρίτερα επί των Βόσνιων κράτησε "ζωντανή" τη Λιθουανία, η οποία έκανε το χρέος απέναντι στους Ούγγρους και πλέον πηγαίνει σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, την Τετάρτη (7/9), κόντρα στους Βόσνιους.

Από το Β Όμιλο έχει μείνει μόνο μια θέση ανοικτή για την επόμενη φάση και αυτή θα κριθεί από το παιχνίδι των Γάλλων με τους Βόσνιους, με τον νικητή να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο.

Η ομάδα του Καζίς Μακσβίτις ήταν κυρίαρχη από το πρώτο ημίχρονο, με τους Σαμπόνις και  Βαλανσιούνας να κάνουν ότι θέλουν τους ψηλούς της Ουγγαρίας έστειλαν την ομάδα τους στα αποδυτήρια με διαφορά 15 πόντων διαφορά ( 33-48 ).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Λιθουανοί συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, στέλνοντας τη διαφορά ακόμα και στο +25, όπως έληξε και το τρίτο δεκάλεπτο. Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Σαμπόνις και Βαλανσιούνας με 19 και 21 πόντους, αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 18-22, 33-48, 52-75, 64-87

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.