Ο Κούγιας το 2012 μιλούσε για «χούντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2023

Μπορεί πλέον να βρίσκεται δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο παλαιότερα ο Αλέξης Κούγιας είχε κάνει ιδιαίτερες δηλώσεις αναφορικά με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών μιλώντας στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Όπως είχε αναφέρει: «Από τότε που ο Μαρινάκης αγόρασε τον Ολυμπιακό από τον Κόκκαλη υπάρχει μια χούντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν έχω υποστεί κάτι τέτοιο, ακόμα και όταν είχα υποστεί από τον Τσακογιάννη τις αδικίες σε βάρος της Παναχαϊκής, τότε που έκανε ο Πατέρας κουμάντο. Από το 2010 και μετά κάνει κουμάντο ο Μαρινάκης. Αν θέλει να τιμήσει τα παντελόνια του ο Ιωαννίδης, ο Σαρρής και οι αθλητικοί εισαγγελείς να μείνουν πιστοί στον όρκο τους, πρέπει να αξιοποιήσουν αυτά που θα πω.

Εγώ επιστρέφω στον Μαρινάκη ακριβώς αυτά που είπε για μένα και θα καταλάβετε όλοι ποιοι είναι τα σκουπίδια, ποιοι πρέπει να απομονωθούν και ποιοι πρέπει να πάνε φυλακή. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να αντέξει άλλο αυτή την εγκληματική οργάνωση, αυτή τη χούντα».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε στα περιστατικά του 2010 μετά τον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός και στην υπόθεση των γνωστών κασετών που είχαν υποκλαπεί παράνομα και στις οποίες φέρεται να ακούγεται ο Αχιλλέας Μπέος.

Ακολούθως πρόσθεσε: "Πριν δώσω τότε την συνέντευξη Τύπου για να αποκαλύψω τις κασέτες, μου ζήτησε ο Σαλονίκης, πρώην συνεργάτης του Κόκκαλη, μια συνάντηση. Συναντηθήκαμε σε δημόσιο χώρο. Μου ζήτησε χάρη, να ματαιώσω τη συνέντευξη Τύπου που θα έδινα για τα cd. Μου είπε να τη ματαιώσω και να πάμε να βρούμε τον Μαρινάκη και έτσι θα τελειώσουν οι ταλαιπωρίες μου με την Παναχαϊκή. Αλλά εγώ ραγιάς δεν υπήρξα ποτέ. Δεν δέχτηκα. Και την έδωσα κανονικά τη συνέντευξη Τύπου. Λίγη ώρα μετά ο κοριός υποκλέπτει τη γνωστή συνομιλία Τσακογιάννη-Πιλάβιου».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.