Όταν λείπουν τρεις μπαλαντέρ ταυτόχρονα στον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός17 Φεβρουαρίου 2020

Δεν υπάρχει έντονος προβληματισμός για την μέτρια εικόνα του ΠΑΟΚ στην Λάρισα. Και υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος λόγος γι’ αυτή την αντίδραση των ανθρώπων του Δικεφάλου. 

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την αδυναμία του ΠΑΟΚ να κρατήσει και να κυκλοφορήσει μπάλα. Ίσως όμως αυτό να ήταν και αναμενόμενο, καθώς από το παιχνίδι έλειπαν οι τρεις από τους τέσσερις (αυτός που έπαιζε ήταν ο Γιαννούλης) μπαλαντέρ του. Μίσιτς, Βιεϊρίνια (ως μπακ πλέον) και Μπίσεσβαρ κρατάνε και κυκλοφορούν την μπάλα σε πολύ μεγάλο κομμάτι των αγώνων της ομάδας. Όταν και λείπουν μαζί και οι τρεις δεν μπορεί παρά να επηρεαστεί ο Δικέφαλος. 

Θέλετε και στατιστικές αποδείξεις; Έχουμε και λέμε. Στις συνολικές πάσες των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Μίσιτς είναι πρώτος με 206, ο Μπίσεσβαρ 4ος με 123 και ο Βιεϊρίνια 6ος με 81 (θα αυξηθούν πολύ τώρα που παίζει μπακ). Δείτε, επίσης, τα εύστοχα γεμίσματα: Πρώτος ο Μίσιτς με 57, δεύτερος ο Βιεϊρίνια με 22, τέταρτος ο Μπίσεσβαρ με 16. Ακόμη και τις τελικές να παρατηρήσει κανείς, ο Μίσιτς είναι δεύτερος με 36 και ο Μπίσεσβαρ τρίτος με 27.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.