«Όταν έχεις τον Τζόλη στην ομάδα σου, είναι σα να κλέβεις τον αντίπαλο»

Metrosport Team22 Ιουνίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Μήττας.

Ο άνθρωπος που ξέρει τον Χρήστο Τζόλη από τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, σκιαγράφησε το προφίλ του παιδιού που «έκλεψε» την παράσταση στη νίκη του Δικεφάλου απέναντι στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Είναι ένα παιδί το οποίο όταν τον έχεις στην ομάδα σου είναι σαν να κλέβεις τον αντίπαλο. Εχει τρομερή αίσθηση του γκολ και μπορεί να τα κάνει όλα σωστά μέσα στο γήπεδο. Το γεγονός ότι στη φάση του γκολ κινείται προς τη μπάλα δείχνει μία σωστή απόφαση, όπως και στη φάση του 3ου γκολ. Αυτή τη σωστή πάσα τη βλέπαμε κανονικά από τον Μίσιτς».

Για τις θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί: «Από τον προπονητή του εξαρτάται που θα αγωνιστεί, αλλά μπορεί να πάρει θέση σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Είναι φυσιολογικό το ότι έχει σκοράρει φέτος 19 γκολ και του αρέσει να δημιουργεί καταστάσεις για τους συμπαίκτες του. Ο κ. Σαββίδης πριν χρόνια μας έστειλε να παίξουμε αντίπαλοι με την Μπαρτσελόνα και εκεί ο Χρήστος προσέφερε αρκετά ώστε η ομάδα του να πάρει τη νίκη. Όπου έπαιζε ο Χρήστος υπήρχαν θετικά σχόλια».

Ενώ αναφορικά με το τι πρέπει να διορθώσει στην πορεία των ετών: «Το σημαντικότερο πράγμα που έκανε ο Χρήστος ήταν η απόφαση να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ γιατί το εξωτερικό δεν είναι πάντα η πανάκεια λύση. Οι μεγάλοι Έλληνες ποδοσφαιριστές πρώτα καθιερώθηκαν στην Ελλάδα και μετά να πάει στο εξωτερικό. Χρειάζεται πολλή δουλειά και να παραμείνει  προσγειωμένος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.