«Όσοι δεν ενταχθούν στο Μητρώο μέχρι τις 31 Ιουλίου θα έχουν πρόβλημα,εγωιστής ο Αυγενάκης»

Metrosport Team14 Ιουλίου 2022

«Όσες ομάδες δεν ενταχθούν στο Μητρώο μέχρι τις 31 Ιουλίου θα έχουν θέμα, μόνο προβλήματα δημιουργεί ο Αυγενάκης», δήλωσε χαρακτηριστικά στον αέρα του Metropolis 95,5,  ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Σάββας Δημητριάδης. 

«Από την αρχή του αθλητικού νόμου δεν έγινε διευκρίνιση από το υπουργείο αν η διάταξη για ένταξη στο Μητρώο είναι υποχρεωτική. Στην τροπολογία που πέρασε χθες ο Αυγενάκης δεν υπάρχει καμία παράταση. 

Όσοι δεν ενταχθούν στο Μητρώο μέχρι τις 31 Ιουλίου θα έχουν πρόβλημα. Όπως πρόβλημα θα έχουν κι αυτές οι ομάδες που δεν έχουν κάνει επικαιροποίηση στοιχείων, δεν θα έχουν δικαίωμα να παίξουν ποδόσφαιρο. 

Έρχεται τώρα ο νόμος και λέει για τις ομάδες που μπήκαν στο Μητρώο, αλλά δεν έκαναν επικαιροποίηση στοιχείων πως θα έχουν τρεις δυνατότητες, όμως αν δεν είναι εντάξει ούτε εκεί, τότε δεν θα μπορούν να αγωνιστούν. 

Αυτό είναι ξεκάθαρα ωμή παρέμβαση στο ποδόσφαιρο και με στεναχωρεί όλο αυτό που γίνεται. Με ποιο δικαίωμα ο νόμος τιμωρεί ένα σωματείο να μην μπορεί να παίξει μπάλα γιατί δεν εντάχθηκε στο Μητρώο και την ίδια ώρα να μην το χρηματοδοτεί. Και μιλάμε και για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. 

Πρόεδρος ομάδας που του περισσεύουν χρήματα μου είπε γιατί να δώσω 5.000 ευρώ και να πάρω πίσω μόνο 1.500, δεν τα θέλω μου ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Αύριο θα μιλήσω με τον κ. Μπαλτάκο για το ζήτημα που έχει προκύψει. Σε δέκα μέρες θα βγάλουμε προκήρυξη και να δούμε πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα. 

Ο κ. Αυγενάκης είναι αδιάλλακτος και δεν συζητάει με την Ομοσπονδία και τις Ενώσεις. Είναι εγωιστής άνθρωπος. Εγώ δεν τον γνωρίζω ούτε έχω προσωπική επαφή μαζί μου. Ο εγωισμός δεν βγάζει σε καλό. Τον έβαλε η κυβέρνηση για να παράγει έργο, όμως ο ίδιος δεν βοηθάει κανέναν αντιθέτως δημιουργεί μόνο προβλήματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.