Όσο κι αν τα σκυλιά γαυγίζουν το καραβάνι του ΠΑΟΚ προχωρά

Δημήτρης Μπούζας19 Ιανουαρίου 2022

Είναι αλήθεια πως δεν χρειάστηκε και πολύς χρονος για να καταλάβει ο κόσμος του ΠΑΟΚ ότι κάτι άλλαξε... στην Τούμπα και στο περιβάλλον της, με το που πάτησε το πόδι του ο νέος τεχνικός διευθυντής. 

Τα πρώτα λόγια και οι πρώτες κινήσεις όπως αποδείχθηκε στάθηκαν αρκετά για να στείλουν το μήνυμα μιας προσπάθειας, που έχει στόχο ριζικές αλλαγές και ουσιώδεις ανατροπές. 

Οι οποίες με τη σειρά τους και αν όλα εξελιχθούν ομαλά, θα οδηγήσουν τους κυπελλούχους μακριά από παθογένειες και από αδιέξοδα. Απλά και σταράτα λογια όπως ήταν οι πρώτες επίσημες δηλώσεις του Πορτογάλου, σε συνδυασμό με τις πρώτες έμπρακτες αποδείξεις. 

Η μεθοδικότητα με την οποία κινείται το δίδυμο κόουτς και τεχνικού διευθυντή στον τομέα της χειμερινής μεταγραφικής ενίσχυσης, αποτελεί την πρώτη ένδειξη κι επιβεβαίωση των όσων εξαγγέλθηκαν. Διαπιστώθηκε άνετα η έξυπνη επιλογή των στόχων, η προεργασία και ένα διαφορετικό και πολύ σοβαρό επίπεδο στην όλη διαδικασία. 

Η πρώτη μεταγραφή του Σάστρε από μόνη της τα λέει όλα. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται ο επίμονος και διεκδικητικός Πορτογάλος νέος τεχνικός διευθυντής, στην προσπάθεια του να φέρει στην Τούμπα τον ποιοτικότατο Σοάρες. Για τη μεταγραφή του οποίου βγήκαν χοντρά λεφτά από το ταμείο και υποστηρίζεται πως σε λίγες ημέρες θα περάσει το κατώφλι της Τούμπας. 

Νομίζω πως δεν χρειαζόταν και περισσότερα από αυτά τα δύο πρώτα δείγματα για να αντιληφθεί αλλά και για να νιώσει ο ΠΑΟΚτσής αυτό το πρώτο «σκίρτημα» μιας αλλαγής που έρχεται και η οποία αν θα συνεχιστεί απρόσκοπτα θα απαλλάξει – ελπίζουμε – τον λαοφιλέστατο σύλλογο, από όσα δεινά τον είχαν καταστήσει ανύπαρκτο διοικητικά και ανήμπορο αγωνιστικά. 

Μένουμε για λίγο ακόμη στο συγκεκριμένο θέμα της επερχόμενης δηλαδή αλλαγής, επαναλαμβάνοντας πως τα πρώτα λογια και τα πρώτα έργα του διδύμου πείθουν, συγχρόνως όμως και υπόσχονται πως έρχονται καλύτερες μέρες.

Σε ότι έχει σχέση τώρα με τις άναρθρες κραυγές των καταθορυβημένων επιτελών του λιμανιού και... όψιμων υπερασπιστών (;) του Σεμέδο, θα τους συμβουλεύαμε να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να ετοιμάζονται, γιατί πολύ σύντομα θα κληθούν στην τελετή που το βιβλίο Γκίνες θα καταγράψει την ομάδα τους, ως την κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο απολαμβάνουσα εύνοιες και σκάνδαλα. 

Ξελαρυγγιάζονται λοιπόν τα λαμόγια και οι παντός είδους χωλερικοί αντιΠΑΟΚτσήδες, γιατί βλέπουν τον εφιάλτη να έρχεται. Η απάντηση; Ο τίτλος μας: «Οσο και αν τα σκυλιά γαυγίζουν, το καραβάνι του ΠΑΟΚ προχωρά».

ΥΓ1: Σημαντικό κι εξαιρετικής σημασίας το βραδινό παιχνίδι για το κύπελλο με την ΑΕΚ. Οι Αθηναίοι παίζουν το τελευταίο χαρτί τους και ως εκ τούτου επιβάλλεται ιδιαίτερη προσοχή και προσπάθεια, ώστε να διασφαλιστεί ένα αποτέλεσμα που θα δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

ΥΓ2: Καλή τύχη στον Κωσταντέλια. Ελπίζοντας ο δανεισμός του να είναι θωρακισμένος, ώστε να επιστρέψει πιο έτοιμος στην Τούμπα.

ΥΓ3: Μικρές αλλά σημαντικές για την ομαλή ροή του χθεσινού σχολίου παρεμβάσεις. Η μεταφορά του κειμένου είχε σχετικά προβλήματα. Ζητούμε συγνώμη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.