Όρθιος στο ΟΑΚΑ ο ΝΠΣ Βόλος

Δημήτρης Καλαϊτζής24 Οκτωβρίου 2020

Στο πρώτο παιχνίδι με τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον ΝΠΣ Βόλο στο ΟΑΚΑ για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1.

Οι Θεσσαλοί συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους στο Πρωτάθλημα και με τον βαθμό που απέσπασαν απέναντι στους «πράσινους» ανέβηκαν με αγώνα παραπάνω στη δεύτερη θέση.

Από την άλλη, το «τριφύλλι» αν και άλλαξε προπονητή παραμένει δίχως τρίποντο στο Πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας.

Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όμως ο Καρλίτος αστόχησε από την άσπρη βούλα, ωστόσο λίγα λεπτά μετά με τρομερή κεφαλιά του ίδιου πήρε προβάδισμα.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Παναθηναϊκός θα πανηγυρίσει το πρώτο του τρίποντο στο Πρωτάθλημα, ο Μπαρτόλο με γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε έναν τεράστιο βαθμό στον Βόλο.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Μπόλονι): Διούδης, Σένκεφελντ, Σάντσες, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Αϊτόρ (69' Mολό), Μακέντα, Καρλίτος (75' Μπουζούκης), Χατζηγιοβάννης

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Σάντσες, Φεράρι, Κολόμπο, Τέκιο (74' Νίνης), Μπαριέντος (77' Μπαρτόλo), Ριέστρα, Ουάρντα, Μαρτίνες (90+3' Κιάκος), Δουβίκας, Γκουαροτσένα (90+3' Ντεντάκης)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.