Όρθιος ο Βόλος σε ματς - ροντέο με την ΑΕΚ, μπορούσε θρίαμβο!

Δημήτρης Καλαϊτζής21 Δεκεμβρίου 2020

Στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Super League 1, ΑΕΚ και ΝΠΣ Βόλος ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στη Ριζούπολη. Το παιχνίδι τα είχε όλα, γκολ, ανατροπές, εκατέρωθεν ευκαιρίες και τρεις αποβολές, όμως καμία από τις δυο ομάδες δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη!

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε η αναμέτρηση για την ΑΕΚ, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό χάρη στην απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τάνκοβιτς. 


Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού ο Βόλος αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 με τον Φεράρι στο 15΄, για να έρθει ο Ουάρντα με εξαιρετική κεφαλιά να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του στο 34΄.


Στο 71΄ η Ένωση βρήκε τον τρόπο να φέρει το ματς στα ίσα. Ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ του Βόλου, με πολλές κόντρες, η μπάλα κατέληξε στον Ανσαριφάρντ, ο οποίος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Κλέιμαν για το 2-2. Τρία λεπτά μετά οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Παουλίνιο.


Στο 84΄ ήταν σειρά των Θεσσαλών να μείνουν με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Κολόμπο, ωστόσο στο 88΄ η ομάδα του Καρέρα αντίκρισε και δεύτερη κόκκινη, με τον Σάκχοφ να χτυπάει στο κεφάλι τον Ουάρντα και σωστά ο Σιδηρόπουλος να αποβάλλει τον Ουκρανό μέσο από την αναμέτρηση.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.