Οριστικό: «Τέλος» ο Χαραλαμπίδης από τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Πετρίδης03 Φεβρουαρίου 2020

Υπό την πίεση της ήττας από τον Κολοσσό, της βαθμολογικής θέσης της ομάδας και της εικόνας που δεν βελτιώνεται παρά τις αλλαγές, ο Κώστας Χαραλαμπίδης υπέβαλλε χθες την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και αυτό δεν θα αλλάξει.

Οι διοικούντες την ΚΑΕ θέλησαν να δώσουν λίγο χρόνο στον Χαραλαμπίδη αλλά και στους ίδιους τους εαυτούς τους και σύμφωνα με τον επίσημο ΠΑΟΚ, δεν έκαναν αποδεκτή την παραίτηση του τεχνικού της ομάδας ωστόσο αυτός μετά και από τις δηλώσεις του την Κυριακή όταν είπε “δεν ξέρω αν έχω κάτι άλλο να δώσω” έκρινε πως δεν υπάρχει τρόπος να συνεχίσει την προσπάθεια. Τη σημερινή προπόνηση θα πραγματοποιήσουν οι συνεργάτες του Στάθης Νερατζάκης και Μπάμπης Καραίσκος ενώ ο πρώτος θα κοουτσάρει τον Δικέφαλο στο αυριανό, τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Βόννη (3/3, 21:00).

Η ανεπίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ ανέφερε: "Αύριο θα υπάρξει σύσκεψη για το θέμα προπονητή της ομάδας μπάσκετ, προκειμένου να παρθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση για την ομάδα. Η διοίκηση αντιλαμβάνεται πλήρως την κρισιμότητα της κατάστασης, αλλά αυτό που πρέπει και τώρα να κυριαρχήσει είναι η ηρεμία και η συσπείρωση όλων των δυνάμεων του ΠΑΟΚ, η οποία είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Χάσαμε μια πολύ σημαντική μάχη, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται".

Ο Μέξας και οι άλλοι

Μένει πια να φανεί ποιος θα είναι ο διάδοχος του Χαραλαμπίδη. Οι επιλογές δεν είναι πολλές και μέσα σε αυτές είναι ο Κώστας Μέξας το όνομα του οποίου “έπαιξε” και το περασμένο καλοκαίρι για τον ΠΑΟΚ αφού υπήρξε υποψήφιος για τον πάγκο της ομάδας μαζί με τον Φλεβαράκη που τελικά επιλέχθηκε. Ο Κερκυραίος προπονητής δεν έχει δεχτεί ακόμη κρούση από τον ΠΑΟΚ, όμως είναι δεδομένο ότι βρίσκεται στις σκέψεις του Νίκου Σταυρόπουλου και της διοίκησης μαζί με 2-3 ακόμη εμπειρότερους χωρίς να υπάρχει προς το παρόν συγκεκριμένη απόφαση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.