Οριστική διακοπή στο Χρόνινχεν - Άγιαξ: Οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν καπνογόνα και εισέβαλαν στο γήπεδο

Metrosport Team14 Μαΐου 2023

H Χρόνινχεν υποδέχθηκε τον Άγιαξ για την 32η αγωνιστική της Eredivisie, όμως το παιχνίδι στιγματίστηκε απο τους οπαδούς των γηπεδούχων, που πέταξαν καπνογόνα εντός γηπέδου και εισέβαλαν σε αυτό, προκαλώντας οριστική διακοπή.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και αυξάνονται τα περιστατικά βίας στα γήπεδα της Ολλανδίας, με ακόμη ένα να λαμβάνει χώρα το απόγευμα της Κυριακής (14/05), με την αναμέτρηση της Χρόνινχεν με τον Άγιαξ για την 32η αγωνιστική της Eredivisie να διακόπτεται οριστικά.

Αιτία η ανάρμοστη συμπεριφορά των οπαδών των γηπεδούχων που λίγα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης πέταξαν μαύρα καπνογόνα εντός αγωνιστικού χώρου και εισέβαλαν κατόπιν σε αυτό, με τον διαιτητή να παίρνει απόφαση για οριστική διακοπή μετά από μερικά λεπτά, βλέποντας πως έχει «ξεφύγει» η κατάσταση.

Όπως έγινε γνωστό, η αποστολή του Άγιαξ αναχώρησε άμεσα από το γήπεδο για να επιστρέψει στο Άμστερνταμ, με τις πρώτες πληροφορίες από τα ολλανδικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για πρόθεση των ανθρώπων της ολλανδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να διεξαχθεί εκ νέου το παιχνίδι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Σημειώνεται πως στην αναμέτρηση του Σαββάτου μεταξύ της Ουτρέχτης του Τάσου Δουβίκα και της Βάαλβαϊκ έγινε δύο φορές διακοπή στο ματς, που ολοκληρώθηκε κανονικά, ενώ συνολικά ήταν έξι ματς σε όλη την Ολλανδία μέσα στο Σαββατοκύριακο που σημειώθηκε διακοπή λόγω επεισοδιακής συμπεριφοράς των οπαδών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.