Οργιάζουν οι φήμες για Ολυμπιακό και Λιβάγια

Metrosport Team24 Απριλίου 2021

Πληθώρα δημοσιευμάτων αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης επιθετικός αποχώρησε από την ΑΕΚ και πλέον αγωνίζεται στην Χάιντουκ. Η ομάδα θα ήθελε να τον κρατήσει στο δυναμικό της αλλά το ποσό των 700.000 που αξιώνει φαντάζει αδύνατον να καλυφθεί. 

Έτσι, ο μάνατζερ του αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και από χθες (23/4) δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Λιβάγια θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα φορέσει τη φανέλα των Πειραιωτών. 

Ωστόσο, ο Κροάτης δεν έχει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά του παίκτη που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς για την «ερυθρόλευκη» επίθεση αλλά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει κρούση καθώς Ελ Αραμπί και Χασάν θα έχουν υποχρεώσεις στο Κόπα Άφρικα το χειμώνα. 

Ο Λιβάγια είναι ένας παίκτης που ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και οι Πειραιώτες θα τον συνεχίσουν να τον παρακολουθούν αλλά για την ώρα δεν αναμένεται να κάνουν κρούση. 

Την ίδια στιγμή και ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται πως δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά θα ήθελε να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.