«Όργια» Χάαλαντ και άλμα πρόκρισης για την Ντόρτμουντ, ελαφρύ προβάδισμα η Πόρτο

Δημήτρης Καλαϊτζής17 Φεβρουαρίου 2021

Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ απέκτησε η Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο μετά τη νίκη της επί της Γιουβέντους με 2-1 στο «Ντραγκάο».

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Ταρεμί μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μαρεγκά στο 46΄.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Πίρλο ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Κιέζα. Να σημειώσουμε ότι η «βέκια σινιόρα» ζήτησε πέναλτι στις καθυστερήσεις, αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε τίποτα και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι. 

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ (έφτασε τα 18 τέρματα σε 13 αγώνες στη διοργάνωση) και μοίρασε μία ασίστ, πέρασε νικηφόρα από την Ανδαλουσία, επικρατώντας 3-2 της Σεβίλλης. Τα γκολ για τους Ισπανούς σημείωσαν οι Σούσο και Ντε Γιονγκ.

Οι Βεστφαλοί μπορεί να παραπαίουν στη Γερμανία, όμως στην Ευρώπη δείχνουν την δυναμική τους και με το σημερινό αποτέλεσμα βρίσκονται με το ένα πόδι στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.