Billaras: Όργια από τον Ντάλας της Σόλιχαλ Μουρ!

Metrosport Team04 Ιουνίου 2022

Γράφει ο Billaras

Να...γκρινιάξω ενώ ξεκουράζομαι; Why not; Ας το κανω! Στοίχημα δεν παίζω, αλλά ματάκια έχω και βλεπω, ειδικά τώρα χωρίς το άγχος ενός bet βλέπω και καλύτερα!

Είδα λοιπόν την Εθνική μας στο 1ο επίσημο ματς του Πογιέτ. Ρηχά νερά. Δεν μου άρεσε, ας κερδίσαμε. Και τον Μάρτη, στο ένα φιλικο κερδίσαμε 1-0 και μετά χάσαμε 1-0. Προσοχή λοιπόν, μην γίνει το ίδιο και τώρα, αύριο, με το Κόσοβο.

Προχθες ναι, δεν απειληθήκαμε. Μια φάση έκαναν οι βορειοιρλανδοί. Αλλά κι εμείς τι κάναμε; Φτου ξελεφτερία στον Λημνιό να κάνει μπούκα το παιδί (όπως έγινε και το γκολ δηλαδή). Αλλη φάση γιοκ. Κα μιά φάση με το Κόσοβο αύριο βράδυ δεν ξερω αν θα φτάσει.

By the way, το Κόσοβο ήταν καλό (ως εξαιρετικό) στην Κύπρο. Ο Φαν Σχιπ πήγαινε πιό επιθετικά, ο Πογιέτ-το περιμέναμε- πιό μαζεμένα. Ελπίζω αν επιστρέψει ο Μασούρας να κάνουμε 2-3 φάσεις ακόμα, αλλιώς με το μισό μηδέν θα την βγάλουμε (και μισό μηδέν με το Κόσοβο δεν το λες και καλό, φαβορί είμαστε θυμίζω).

Τέλος πάντων, περα από την Εθνική δεν ασχολήθηκα άλλο, τα κιτάπια μου τα έκλεισα. Θα τα πούμε και την Τρίτη και μετά θα λείψω λιγάκι με άδεια. Στοίχημα δεν παίζω, οπότε τι άλλο κρατάω από τις προηγούμενες μέρες ή αυτές που έρχονται;

Κρατάω κάτι από το “finalissima”. Ιταλία-Αργεντινή 0-3. Οι λατίνοι ήθελαν να δείξουν πράγματα και βασικά ο Λιονέλ Μέσι. Περπάταγε μήνες με την Παρί, με την μπιανκοσελέστε όμως ήταν επικός, ο παλιός καλό Μέσι, ο μάγος που έχουμε απολαύσει τόσα χρόνια. Η Ιταλία έκανε αγγαρεία και φάνηκε. Το ζουμί όμως- και το ερώτημα- είναι αλλού. Μπορεί η Αργεντινή; Ο Μέσι ξέρει ότι το Κατάρ θα είναι το φινάλε του τουλάχιστον σε διεθνές επίπεδο. Φαίνεται να γουστάρει με το εθνόσημο τώρα. Και ο Ντι Μαρία θα ρίξει επίσης αυλαία. Γενικά φαίνεται η Αργεντινή να είναι “άλλη” ομάδα προς το καλύτερο. Θυμίζω έχει 32 παιχνίδια αήττητη, μιά τριετία! Πήρε το Κόπα Αμέρικα, οι εμφανίσεις της πείθουν, ο Σκαλόνι στον πάγκο το πάει καλά το καράβι.

Το Μουντιάλ δεν είναι...τόσο μακριά. Αν έπρεπε να παίξω κάτι τώρα, σήμερα, βάση όσων ξέρουμε, δεν θα είχα πρώτο φαβορί την Βραζιλία (στο 5.50). Δεύτερο φαβορί οι μπουκ έχουν την Αγγλία (6.50), τρίτη την Γαλλία (6.50), τέταρτη την Ισπανία (9.00) και πέμπτο φαβορί την Αργεντινή (10.00). Εκτο οι γερμανοί (12.00) και έβδομο οι βέλγοι (13.00).

Η αίσθηση που έχω είναι ότι “έρχονται” οι Αγγλοι και οι Αργεντίνοι και τρίτη ομάδα που “έρχεται” θα ψήφιζα την Ισπανία του Λουίς Ενρίκε. Εν ολίγοις, θα έπαιζα κατιτίς σε αυτές τις τρεις, άρα και στην Αργεντινή του Μέσι.

Και επιστρέφω στο Σαββατοκύριακο. Μπορεί να παίζουν οι Εθνικές όλες αυτές τις ημέρες, αλλά στην Αγγλία έχουμε μιά ακόμα, τελευταία εκρεμμότητα. Τον τελικό της Νάσιοναλ Λιγκ αύριο. Εκεί όπου στα ημιτελικά των πλέι οφ έγιναν...αίσχη. Αποκλείστηκε η Ρέξαμ με το απίθανο 5-4 από τη Γκρίσμπι, αλλά πέρασε στον τελικό (που θα γίνει στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου, στην έδρα της Γουέστ Χαμ δηλαδή) και η Σόλιχαλ Μουρς! Μια πολύπειρη ομάδα (Γκρίσμπι) κόντρα σε μιά σταχτοπούτα. Ποιός να το έλεγε...

Η Γκρίσμπι έπεσε πέρυσι από την Λιγκ 2, έχει την εμπειρία και το όνομα, δεν είναι πρωτάρα, θέλει να επιστρέψει άμεσα. Αλλά η Σόλιχαλ; Με ιστορία 14 ετών μόλις (η ομάδα με την τωρινή ονομασία δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2007 μετά την συνένωση των Μουρ Γκριν και Σόλιχαλ Μπορό), πάει να ανέβει στις επαγγελματικές κατηγορίες κι αυτό μοιάζει με θαύμα. Το πάλεψε και το 2018 (παραλίγο απ' ευθείας άνοδος, τελικα έμεινε έξω πάλι στα ημιτελικά των πλέι οφ, δεν έφτασε τελικό) ενώ φέτος με τον Νιλ Αρντλέι στο τιμόνι της (παλιός θρύλος της Γουίμπλεντον), ενώ ήταν κάπου στο πουθενά ως το Γενάρη και παρότι πούλησε και τον 1ο της σκόρερ, έκανε...απίθανα πράγματα και ιδού, είναι στον τελικό. Το καλύτερο απ' όλα; Οι μπουκ την έχουν και φαβορί κάπου στο 2.20! Προτιμήστε να ποντάρετε στον Αντι Ντάλας. Εναν 22χρονο σκωτσέζο φορ που “μπήκε στα παπούτσια” του τέως πρώτου σκόρερ τον Γενάρη, έκανε...αίσχη από τότε (19 γκολ) και μπορεί τώρα να βάλει το κερασάκι. Δίνει κάπου 2.75 το any time Ντάλας. Με αυτή την...ταπεινή ιδέα, σας αφηνω, καλό ΣΚ και καλές πρώτες βουτιές!

Μπες και εσύ τώρα στη μεγάλη παρέα του betshow.com! Καθημερινά αναλύσεις και προτάσεις από οχτώ κορυφαίους tipsters!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.