Οργασμός προετοιμασιών στον Ηρακλή

Γιάννης Τσερβίνης01 Αυγούστου 2021

Το πρώτο, καθοριστικό και άκρως σημαντικό βήμα για την επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή έγινε την προηγούμενη εβδομάδα. 

Η υλοποίηση της συμφωνίας με την Τρίγλια σήμανε το… restart των κυανόλευκων που μετά από δύο «ανενεργά» χρόνια ετοιμάζονται να μπουν δυναμικά και πάλι στη δράση. Εξ ου και η έντονη κινητικότητα που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες σε όλους τους τομείς, μιας και πρέπει να δημιουργηθεί ομάδα κυριολεκτικά από το… μηδέν. Και όχι μόνο ομάδα, καθώς ο οργανισμός Ηρακλής θα πρέπει να αποκτήσει ξανά ζωή, όπως και οι εγκαταστάσεις της Μίκρας. Σε πρώτο πλάνο βεβαίως βρίσκεται η έναρξη στελέχωσης του ρόστερ, με τον Κώστα Γεωργιάδη να έχει ξεκινήσει ήδη τις πρώτες επαφές με παίκτες που ενδιαφέρουν τον Ηρακλή. Ο 41χρονος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά την μεταγραφική αγορά, αν και οι περιορισμοί λόγω μη αδειοδότησης δεν του επιτρέπουν να κινείται όπως επιθυμεί.

Αύριο το απόγευμα μάλιστα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου για τη νέα εποχή που αρχίζει στον Ηρακλή. «Ο Γ.Σ. Ηρακλής ενημερώνει ότι την Δευτέρα 2 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου όπου θα υπογράφει το μνημόνιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Τρίγλιας. Η συνέντευξη Τύπου θα ξεκινήσει στις 19:30 στις εγκαταστάσεις του Ηρακλή στην Μίκρα.

Λόγω της κατάστασης που υπάρχει με τον COVID 19 θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.Η συνέντευξη Τυπου θα μεταδοθεί με Livestreaming. Ο Ηρακλής επιστρέφει και θα είναι περισσότερο δυνατός από ποτέ!» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.