Οργασμός για χαφ και επιθετικό πρώτης γραμμής στον ΠΑΟΚ

Γιώργος Καστάνης28 Ιουνίου 2021

Η έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου σήμερα στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις που έχουν σχέση και με τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, καθώς σε πρώτη προτεραιότητα όπως είχαμε αναφέρει στη «Μ» βρίσκεται η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου και ενός επιθετικού.

Ο Λουτσέσκου σε συνεργασία με την διοίκηση (Γιώργος Σαββίδης και Μαρία Γκοντσαρόβα) θα αποφασίσουν για τις τελικές περιπτώσεις των παικτών που θα έρθουν στον ΠΑΟΚ για την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας. Κυριολεκτικά τα τελευταία 24ωρα επικρατεί ένας «οργασμός» στα μεταγραφικά καθώς ο ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση σε έμπειρο παίκτη που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή για να τον φέρει στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως στον παίκτη, ο ίδιος αρχικά ζητούσε 1,5 εκατομμύριο για κάθε χρόνο συμβολαίου και το θέμα παραμένει ανοιχτό. Σύν τοις άλλοις έχει συμβόλαιο με ομάδα που έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2022, όμως υποστήριξε κατά την διάρκεια των επαφών του με τους επιτελείς του Δικεφάλου, πως μπορεί να «λύσει» την συνεργασία, αρκεί να τα «βρεί» στο οικονομικό με τον ΠΑΟΚ.

Ακόμη και σήμερα, όπως έλεγαν εκπρόσωποι του Δικεφάλου, αναμένεται εξέλιξη επί του θέματος. Είτε αυτή θα είναι θετική, είτε αρνητική. Δεν έχει μπει κάποιο χρονικό περιθώριο, ένα dead line, όπως συνηθίζουμε να λέμε. Όμως στην προκειμένη περίπτωση για τον αμυντικό μέσο ισχύει: «το γοργόν και χάρη έχει».

Θυμίζουμε, όπως είχε αποκαλύψει η «Μ» πως ο Δικέφαλος έχει ήδη κάνει πρόταση στον παίκτη, μέσω του ατζέντη του, για συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου ευρώ και από την άλλη πλευρά η πρώτη απαίτηση ήταν για 1,5 εκατομμύριο.

Υπάρχουν, όμως, βάσιμες ελπίδες ότι ο παίκτης μπορεί να ρίξει τις απαιτήσεις του και να βρεθεί η χρυσή τομή που θα οδηγήσει τις δύο πλευρές σε συνεργασία. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την υπόθεση για να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις χωρίς να εμπλακούν ανταγωνιστές και εκτιμάται ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Εξελίξεις και με επιθετικό

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει άμεσα και ένα επιθετικό πρώτης γραμμής. Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται σε υψηλές θέσεις στη σχετική λίστα. 

Όπως είναι γνωστό, ο ΠΑΟΚ προσέγγισε τον Ολιβέιρα που αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της σεζόν στην ΑΕΚ. Στην αθηναϊκή ομάδα, τα προηγούμενα χρόνια, είχε ένα συμβόλαιο που άγγιζε τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Στην τελευταία συζήτηση που είχε με την ΑΕΚ, του προτάθηκε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 900.000 ευρώ και μεγαλύτερη χρονική διάρκεια συμβολαίου, μία πρόταση που δεν την αποδέχθηκε. Στις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, ο Πορτογάλος επιθετικός ζήτησε αρχικά το ποσό του 1,2 εκατομμυρίου ευρώ. Όπως έλεγαν από τον ΠΑΟΚ, του πρότειναν αρχικά 700.000 ευρώ. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίστηκαν, ο παίκτης φαίνεται πως μείωσε τις απαιτήσεις του, ενώ παράλληλα ο ΠΑΟΚ ανέβασε την προσφορά του. Μέχρι χθες το βράδυ, οι του ΠΑΟΚ έλεγαν πως υπάρχει μία διαφορά στην διαπραγμάτευση που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ για το ετήσιο συμβόλαιο. Πρακτικά και για αυτό το θέμα υπάρχει μία αναμονή, για να διαπιστωθεί εάν μπορούν να τα βρούν οι δύο πλευρές. 

Ο ΠΑΟΚ παράλληλα έχει στην λίστα του, άλλους δύο παίκτες πρώτης γραμμής, μένει όμως να φανεί, που θα καταλήξει οριστικά για την ενίσχυση στην επίθεση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.