Οργανώθηκε σε χρόνο ρεκόρ η νέα ΜΕΘ στο ΑΧΕΠΑ

Metrosport Team24 Μαρτίου 2020

Η έξαρση του κορωνοϊού στην χώρα έχει θέσει άπαντες σε συναγερμό. Έτσι σε χρόνο ρεκόρ οργανώθηκε και είναι έτοιμη να λειτουργήσει η νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Η Υπεύθυνη Γραμματείας και Επικοινωνίας στην Γ Χειρουργική του ΑΧΕΠΑ,Βίκυ Τσότσου έστειλε το δικό της μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, για την νέα ΜΕΘ.

Αναλυτικά:

Στο ΑΧΕΠΑ έγινε ένα μικρό θαύμα. Οργανώθηκε σε χρόνο ρεκόρ και είναι έτοιμη να λειτουργήσει η νέα ΜΕΘ, μολονότι το χρονοδιάγραμμμά της ήταν για αργότερα κι όλοι ευχόμαστε να μην την χρειαστεί το νοσοκομείο. Είναι ένα από τα πολλά μικρά θαύματα που συμβαίνουν στο σύστημα υγείας την εποχή του κορωνοϊού, το οποίο μαζί με όσους είναι στον Εβρο παλεύουν να κρατήσουν την χώρα όρθια. Τα προβλήματα στο σύστημα υγείας πολλά, ποικίλα και σίγουρα όχι σημερινά. Ούτε χτεσινά. Ούτε καν προχτεσινά. Κληρονομούνται από Κυβέρνηση σε Κυβέρνηση αλλά δεν είναι της παρούσης. Της παρούσης είναι να αγκαλιάσουμε αυτά τα μικρά θαύματα και τους αμέτρητους θαυματοποιούς με τις λευκές και πράσινες στολές...
Βοηθήστε το σύστημα υγείας να αντέξει γιατί μαζί του θα αντέξουμε όλοι.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ...

Δείτε την σχετική φωτογραφία από την νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.