Οργάνωση σε όλα τα επίπεδα η Νίκη Ευκαρπίας

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2020

Οι βλέψεις της Νίκης Ευκαρπίας ήταν και φέτος πρωταγωνιστικές με στόχο να επιστρέψει μετά από αρκετά χρόνια στην Α1. 

Όταν αρχίσουν τα Πρωταθλήματα θέλει να έχει μια εντυπωσιακή πορεία, ανάλογη με την περσινή, όπου είχε πετύχει την άνοδο στην Α’ κατηγορία. 

Προπονητής ανέλαβε φέτος ο Διονύσης Χασιώτης με συνεργάτη του τον Σάκη Νούσια. Η ομάδα ενισχύθηκε αρκετά κατά τη μεταγραφική περίοδο. Στον αντίποδα ο Αβράμης πήγε στις Σέρρες για οικογενειακούς λόγους ενώ ο Μπάρμπας ανέλαβε το πόστο του γενικού αρχηγού. 

Νέο πρόσωπο στα διοικητικά είναι και ο επιχειρηματίας Σταύρος Αβραμίδης. Βαρύτητα έδωσε φέτος ο σύλλογος και στο οργανωτικό κομμάτι. 

Στο γήπεδο έγινε σουίτα 15 θέσεων, ενώ τοποθετήθηκε και έκτος πυλώνας ώστε να υπάρχει καλύτερος φωτισμός. Ακόμη θα υπάρξουν έργα συντήρησης στον πλαστικό τάπητα και γενικότερα ανακαίνιση στις εγκαταστάσεις του γηπέδου. 

Ο σύλλογος διαθέτει οργανωμένη ακαδημία με 160 παιδιά όπου υπεύθυνος είναι ο Νίκος Μανιώτας ενώ θα κατεβάσει και δεύτερη ομάδα στα Πρωταθλήματα καθώς στη Γ’ κατηγορία θα πάρει μέρος για πρώτη φορά η Μακεδονία Ευκαρπίας. 

Προπονητής στο τμήμα αυτό το οποίο θα απαρτίζουν παίκτες ηλικίας 15-17 ετών θα είναι ο Κώστας Ρατζής. 

Ο πρόεδρος της Νίκης Ευκαρπίας Γιάννης Σιαμάτρας για την ομάδα του τόνισε: «Στόχος μας είναι ένας και μοναδικός, η άνοδος. Κάθε τι άλλο θα είναι αποτυχία. Οδηγίες έχουν δοθεί αυτό το διάστημα στους παίκτες να γυμνάζονται ατομικά και να προσέχουν την διατροφή τους. Πιστεύω όταν επανέλθουμε στις προπονήσεις να υπάρξει ένα περιθώριο τουλάχιστον δύο εβδομάδων για να αρχίσει το Πρωτάθλημα, όπου όπως ανέφερα στόχος μας θα είναι η άνοδος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.