Στήλες Real Player

«Real player»: Ωραία και Ευρωπαία η Βίλα

Γρηγόρης Κόκκινος17 Φεβρουαρίου 2024

Φίλοι και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Αρκετά σημεία πέρασαν την περασμένη εβδομάδα που έστειλαν ταμείο όσους παίζουν μονά αποδεκτά. Δυστυχώς χάθηκε από ένα σημείο σε κάθε τριάδα και το ένα από τα δυο του Ελληνικού πρωταθλήματος με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να βγουν κερδισμένοι. 

Στα δικά μας το περίμενα να μη γίνει δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού , γιατί πολύ απλά στην Ελλάδα ο κάθε ένας κοιτάει τον ποπό του και όχι το καλό της βαθμολογίας μας στην Ευρώπη. Αυτοί ήμασταν , αυτοί παραμένουμε και δεν βλέπω να αλλάζει κάτι ακόμα και τώρα με γεμάτα γήπεδα.

Η Φούλαμ ήταν πιο ουσιαστική ή αν θέλετε πιο αποτελεσματική στο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ στην έδρα της και επικράτησε με 3-1. Η Άστον Βίλλα έχασε στις λεπτομέρειες από την Γιουνάιτεντ στην έδρα της με 1-2 αλλά παραμένει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Αξίζει το διπλό.

Ο Ατρόμητος παρά το γεγονός ότι έπαιξε για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη παραπάνω δεν κατάφερε κάτι στο Αγρίνιο και έχασε τελικά με 1-0. Ο Άρης δεν ήταν καλός στα Γιάννενα έμεινε στο 0-0 αφού το μυαλό του ήταν στον ημιτελικό του κυπέλλου. Πολλά με λίγα το βλέπω.

Η Γκρασχόπερς το πάλεψε με την Ζυρίχη αλλά δεν ήταν αποτελεσματική με αποτέλεσμα να χάσει με 1-0 και να παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία. Η Βασιλεία έχει πάρει μπρος και παρά το ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο νίκησε την Σεν Γκάλεν με 1-0 και ανέβηκε κι άλλο στην βαθμολογία. Διπλό.

Ο Βόλος φωνάζει για την διαιτησία αλλά δεν ήταν καλός απέναντι στην Καλλιθέα και το τελικό 0-0 θα πρέπει να τον αφήνει ικανοποιημένο . Ο ΠΑΣ απογοήτευσε απέναντι στον Άρη έδειξε ότι έχει σοβαρά προβλήματα και θα αποφύγει τον υποβιβασμό με θαύμα. Άσσος έξι βαθμών είναι αυτός.

Η Ρεμς δεν τα πάει καλά εδώ και ένα μήνα χάνει συνεχώς βαθμούς και απομακρύνθηκε από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη μετά και την ήττα με 2-0 από την Λοριάν. Η Λανς πετάει στην κυριολεξία και αν συνεχίσει έτσι διεκδικεί ακόμα και είσοδο στην τριάδα. Διπλό.

Ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 σε ένα παιχνίδι που έδειξαν οι δυο προπονητές ότι το φοβήθηκαν αλλά παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στον ΟΦΗ και τον νίκησε με 4-0. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερα μπορεί τον άσσο.

Η Μπρεστ δεν είναι τυχαία τόσο ψηλά στην βαθμολογία του Γαλλικού πρωταθλήματος και ας έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με την Κλερμόν που δεν της άξιζε. Η Μαρσέιγ έμεινε στο 1-1 με την Μετς αφού έπαιζε με παίκτη λιγότερο και είναι φέτος προβληματική. Βλέπω νίκη των γηπεδούχων.

Η Μπέτις στεναχώρησε πολύ κόσμο την Δευτέρα που μας πέρασε αφού δεν κατάφερε να πάρει την νίκη στην έδρα της Αλμερία που έπαιζε και με παίκτη λιγότερο. Η Αλαβές ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Βιγιαρεάλ στην έδρα της που σε άλλη εποχή θα έλεγα ήταν βολικό αποτέλεσμα. Νίκη των γηπεδούχων βλέπω.

To be continued …

Πρώτη πρόταση

ΡΕΜΣ - ΛΑΝΣ 2

ΜΠΕΤΙΣ – ΑΛΑΒΑΕΣ 1

Δεύτερη πρόταση

ΦΟΥΛΑΜ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ 2

ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2

ΜΠΡΕΣΤ – ΜΑΡΣΕΙΓ 1

Τρίτη πρόταση

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΡΗΣ 2-3 ΓΚΟΛ

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.