Ωρα της αλήθειας για τον νέο ΠΑΟΚ

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2020

Μπορεί ακόμη να βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, ωστόσο, με δεδομένο ότι αυτό το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να κλείσει τον κύκλο της ομάδας των τίτλων και να δημιουργήσει ένα νεανικό σύνολο, έχουν ήδη δημιουργηθεί πολλά θέματα τα οποία ζητούν απαντήσεις και δημιουργούν καθημερινά πολλές απορίες στον απλό κόσμο της ομάδας.

Όπως φάνηκε και από την ανακοίνωση των οργανωμένων, ο επίσημος ΠΑΟΚ χρωστά καταρχάς την ανάλυση των στόχων της ομάδας την φετινή περίοδο, πού ακριβώς μπαίνει ο πήχης για να μπορούν να κρίνουν ανάλογα.

Αυτό ο ΠΑΟΚ είχε προγραμματίσει αρχικά να το κάνει πολύ πριν, μετά την πρόκριση επί της Μπεσίκτας και μάλιστα τότε είχε ειδοποιήσει ότι ο Όλαφ Ρέμπε θα απαντήσει μέσω βίντεο σε ερωτήσεις των ρεπόρτερ. Η επιλογή αυτή δεν έγινε πράξη και στην πορεία δημιουργήθηκαν αρκετά ακόμη ζητήματα που έκαναν τον κόσμο να μιλά για προχειρότητα και έλλειμμα οργάνωσης και να αφήνει σαφείς αιχμές για την διαχείριση τόσο της ομάδας, όσο και των παικτών.

Η συμφωνία πώλησης του Ακπομ, η αδρανοποίηση του Μάτος μέχρι και τα ματς με την Κράσνονταρ, το «φύγε-ξαναέλα» που τελικά δεν είχε αποτέλεσμα και ο Μαουρίσιο κατέληξε στον Παναθηναϊκό και τα ερωτηματικά στην αδιέξοδη διαπραγμάτευση με τον Βιεϊρίνια είναι οι πλέον χτυπητές περιπτώσεις που χρήζουν ανάλυσης.

Υπάρχουν, όμως, ακόμη και άλλες όπως μεταγραφές που έγιναν ή ακυρώθηκαν για τις οποίες ο κόσμος του ΠΑΟΚ διψά να μάθει την αλήθεια.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.