Ώρα να πατήσουν το γκάζι στον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός27 Ιανουαρίου 2020

Στο πιο καταλυτικό χρονικά σημείο ήρθε η παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη με την σύσκεψη μέσω Skype. Τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία και απαιτείται όλοι να παρουσιάσουν τον καλύτερο εαυτό τους. 

Προφανώς, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είδε αυτό που όλοι οι φίλοι της ομάδας παρατηρούν. Ότι η ομάδα παίρνει μεν τα αποτελέσματα, αλλά δεν δίνει την εντύπωση ότι παίζει με το μαχαίρι στα δόντια σε όλη την διάρκεια των αγώνων. Θυμηθείτε παιχνίδια όπως με τον Άρη ή την ΑΕΚ εκτός έδρας που ο ΠΑΟΚ μπήκε εντυπωσιακά,σκόραρε και στην συνέχεια… χαλάρωσε, βγάζοντας μία αφελή εικόνα ότι «ΟΚ, πήραμε το αποτέλεσμα». Αυτή η εικόνα είναι και η μεγάλη διαφορά σε σχέση με πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ της προηγούμενης σεζόν, αποτελούμενος στην πλειοψηφία του από τους ίδιους παίκτες, δεν άφηνε ούτε δευτερόλεπτο για να αμφισβητηθεί η κυριαρχία του. Οι παίκτες έπαιζαν μονίμως στα… κόκκινα, κάτι που δεν κάνουν με την ίδια συχνότητα φέτος. 

Αυτό είναι που όλοι εντός ΠΑΟΚ με πρώτο τον Ιβάν Σαββίδη θέλουν να δούνε ξανά από την ομάδα. Και είναι υποχρέωση του Αμπέλ Φερέιρα και των παικτών του να το παρουσιάσουν από εδώ και πέρα, αρχής γενομένης από το ματς με τον Βόλο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.