Καταγγελίες οπαδών του ΠΑΟΚ στο Metropolis: «Δεχθήκαμε φωτοβολίδα, μας πετούσαν μπουκάλια»

Metrosport Team08 Απριλίου 2022

Για τις συνθήκες φιλοξενίας από τους Γάλλους μίλησαν δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο «Βέλοντρομ» για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ για τη φάση των «8» του Conference League. Οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Μπάμπης Βοεβόδας μίλησαν στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Παπαδόπουλος: «Πετούσαν μπουκάλια, ήμασταν σαν φυλακή»

«Να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Τα λόγια του Λουτσέσκου τα μεταφέρουν αλλιώς. Ήθελε απλά να τονίσει την υποδοχή των φιλάθλων. Ήμασταν σαν να είμαστε σε φυλακή. Ήμασταν σαν περικυκλωμένοι σαν τα πρόβατα. Δεν δώσαμε δικαιώματα. Όταν μας όρμηξαν, αμυνθήκαμε. Μας είχαν σε μια πλατεία, περικυκλωμένους. Άφησαν τον καθένα που περνούσε από τον αυτοκινητόδρομο να πετάει μπουκάλια».

Μπάμπης Βοεβόδας: «Δεχθήκαμε φωτοβολίδα»

 «Ήταν μια τραγική εκδρομή. Τη Γαλλία τη θεωρούσαμε μια οργανωμένη χώρα αλλά ζήσαμε τριτοκοσμικά πράγματα. Όταν φτάσαμε δεν μας πήγαιναν στην πόλη, πληρώσαμε 50 ευρώ το άτομο το ταξί για να πάμε στο ξενοδοχείο. Περιμέναμε μετά μέχρι τις 6 το απόγευμα στο λιμάνι. Οι αστυνομικοί δεν έκαναν κάτι. Κάποια στιγμή δεχθήκαμε και φωτοβολίδα. Μας είχαν παστωμένους στα λεωφορεία. Οι οπαδοί της Μαρσέιγ ήταν δίπλα μας. Όταν τελειώσε το παιχνίδι, μας άφησαν να φύγουμε κατά τις 2. Ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον και μόλις βγήκαμε μας είπε η αστυνομία ότι είμαστε ελεύθεροι να φύγουμε με τα πόδια. Καναμε πορεία για να φύγουμε και να φτάσουμε στο αεροδρόμιο».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.