Οντουμπάτζο: «Υπήρχαν κάποιες αποφάσεις του διαιτητή που ήταν σημαντικές στην εξέλιξη του αγώνα»

Δημήτρης Καλαϊτζής04 Ιανουαρίου 2023

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι μετά την ήττα του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (1-0) στην Τούμπα, στάθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις που όπως τόνισε ήταν σημαντικές στην εξέλιξη της αναμέτρησης.

«Γνωρίζαμε τη σημασία του αγώνα για εμάς, τον σύλλογο, τον πρόεδρο της ομάδας αλλά δεν ανταποκριθήκαμε. Υπήρξαν επίσης κάποιες αποφάσεις του διαιτητή που ήταν σημαντικές στην εξέλιξη του αγώνα αλλά δεν είναι δική μου δουλειά να το κρίνω. Εμείς πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, να σηκώσουμε κεφάλι και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα, ξέροντας τη σημασία του αγώνα αλλά δεν μπήκαμε στο γήπεδο έτσι όπως θα έπρεπε, δεν ήμασταν η ομάδα που έπρεπε. Αυτό μας στέρησε κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι», είπε και ρωτήθηκε για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν ήταν δημιουργική: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είδαμε κάποια αποτελέσματα σοκ στα τελευταία παιχνίδια σαν αυτό της ΑΕΚ. Σε αυτές τις καταστάσεις οι μεγάλες ομάδες πρέπει να τις ξεπερνούν και να αντιδρούν στο αμέσως επόμενο παιχνίδι. Αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.