Ονησίφορος Σταύρου: «Αν ο Μπίσεσβαρ είναι στο 50%, είναι πολύ μεγάλη μεταγραφή»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2021

Ο Ονησίφορος Σταύρου, ρεπόρτερ του Απόλλωνα Λεμεσού, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την επικείμενη μετακίνηση του Μπίσεσβαρ στην κυπριακή ομάδα. «Είναι πολύ μεγάλη μεταγραφή. Με την υποσημείωση σε ποια κατάσταση είναι γιατί ο Απόλλωνας βρίσκεται στην πρώτη θέση και διεκδικεί πρωτάθλημα. Αν είναι στο 50% θα είναι μεγάλη μεταγραφή, γιατί εάν ήταν καλά δεν θα έφευγε από τον ΠΑΟΚ» είπε αρχικά και συνέχισε: 

«Παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία και η συμπεριφορά ενός προπονητή. Θέλω να πω ότι και ο Ουάρντα είχε φτάσει πολύ κοντά στον Απόλλωνα το καλοκαίρι, αλλά λόγω του χαρακτήρα του δεν ήθελαν να ρισκάρουν. Από εκεί και πέρα, αποκλείεται να δώσει ο Απόλλωνας 400.000 περίπου για τον Μπίσεσβαρ, τα μισά και πάλι δύσκολα.

Το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του Απόλλωνα ήταν 300.000 ευρώ για έναν παίκτη που έφυγε από την Κύπρο και πήγε στην La Liga, τον Γκαστρόν Σανγκόι και μετά ήρθε πίσω με τριετές συμβόλαιο πάνω από 1 εκ. Ο Γιαννιώτας αυτή την στιγμή είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο με 250.000 ευρώ. Ο Ντιγκινί παίρνει 230.000. 

Ήρθαν λεφτά, βέβαια, από τον Σάλαι, ο οποίος πήγε στην Φενέρμπαχτσέ. Ο Μπίσεσβαρ έρχεται για μία θέση που είχε προβλήματα ο Απόλλωνας, αλλά υπάρχει ένας Γεωργιανός που ήρθε από την Ισπανία και ένας ακόμη Ρουμάνος. Ο Μπίσεσβαρ, όμως, μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης». 

Τέλος είπε: «Ο Γιάννης Πετράκης έχει καλή συμπεριφορά απέναντι στους παίκτες. Ο Γιαννιώτας, για παράδειγμα τώρα είναι αυτός που ξέρουμε, πριν ήταν σκιά του εαυτού του. Στον Απόλλωνα έχουν προβλήματα με τον Λάρσον, τον παρακαλούσαν να γυρίσει, ήρθε και πλέον δεν είναι καν στο ρόστερ. Είναι πολύ αρνητικός στις προπονήσεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.