Ομιλία Μάντζιου: «Υποπέσαμε σε λάθη που δεν επιτρέπονται - Έχουμε τον έλεγχο για την 2η θέση»

Γιώργος Στράντζαλης13 Απριλίου 2021

Ο Άκης Μάντζιος έκρουσε σήμερα (13/4) στην προπόνηση στους παίκτες του Άρη το «καμπανάκι», με συστάσεις και παραινέσεις. Αρχικά τους είπε ότι «χάσαμε την ευκαιρία την Κυριακή να κερδίσουμε και να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα για τη 2η θέση αφού θα ξεφεύγαμε κι άλλο από τους ανταγωνιστές μας. Δεν κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο και υποπέσαμε σε λάθη που δεν επιτρέπονται για εμάς».

Πρόσθεσε επίσης ότι «τα πρώτα ημίχρονα με Αστέρα και ΑΕΚ πρέπει να μας προβληματίσουν. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι ακόμη δεν έχουμε εξασφαλίσει το στόχο μας. Είμαστε κοντά αλλά δεν τον εξασφαλίσαμε ακόμη. Πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία που είχαμε πριν από αυτά τα ματς, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. 

Απομένουν ακόμη επτά ματς. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο και να μην χαλαρώσουμε. Η ήττα από την ΑΕΚ κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης. Η εμπιστοσύνη όλων προς την ομάδα και τις δυνατότητες της υπάρχει και εγώ πιστεύω ότι στο τέλος θα τερματίσουμε στη 2η θέση γιατί την αξίζουμε και δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη μετά από μια τόσο μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε μαζί εδώ και επτά μήνες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.