Ομάδα και λαός ξέρουν πώς να παίρνουν ντέρμπι

Κώστας Πετρωτός02 Απριλίου 2023

Ο ΠΑΟΚ ήταν η πιο αποτελεσματική ομάδα στα ντέρμπι μεταξύ του big-4 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και σε αυτό τον δρόμο θέλει να συνεχίσει και στα πλέι οφ. Τόσο ο Λουτσέσκου με τους παίκτες του, όσο και ο κόσμος που αναμένεται να γεμίσει την Τούμπα (δεν είχαν μείνει πολλά εισιτήρια χθες) είναι έτοιμοι να παραδώσουν και πάλι μαθήματα διαχείρισης σε ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας χθες στην Τούμπα δεν ανακοίνωσε αποστολή, παρά μόνο πήρε όλους τους διαθέσιμους παίκτες στο Μακεδονία Παλλάς.

Εξαίρεση ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος θα είναι απών, καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό με ειδική άδεια για προσωπική του υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» και του Metrosport.gr, ο Σουριναμέζος θρηνεί τον θάνατο στενού συγγενικού προσώπου του και έφυγε για να παραστεί στην κηδεία του.

Επίσης, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες μεταξύ των παικτών βρίσκεται και ο Στέφανος Τζίμας, καθώς πληροφορίες τον ήθελαν να μην ακολουθεί την αποστολή της Κ19 στο Αγρίνιο,

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό πλάνο του Λουτσέσκου, η ενδεκάδα είναι ξεκάθαρη κι αν υπάρχει μία θέση που ενδεχομένως να έχει έναν προβληματισμό ο Ρουμάνος τεχνικός, που όντας τιμωρημένος θα κάθεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον 4ο όροφο για να μπορεί να επικοινωνεί με το τιμ του στην διάρκεια του ματς, αυτή είναι του φορ, λόγω της καλής φόρμας που διάγει ο Μπράντον.

Αξίζει, ακόμη να σημειωθεί ότι οι Ίβαν Νάσμπεργκ και Γιάσμιν Κούρτιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Τόμας Κεντζιόρα έκανε θεραπεία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.