Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Βρσάλικο και Εμβιλά πριν τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2022

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ είναι καθοριστικό όχι μόνο για τον Δικέφαλο αλλά και για τους Πειραιώτες το βράδυ της Δευτέρας. O Mίτσελ έχει κάποια διλήμματα για τον αγώνα κόντρα στον Δικέφαλο. Βρουσάι και τον Ρέαμπτσιουκ θα είναι λογικά οι 3 στους 4 της άμυνας. Υπάρχουν όμως και προβλήματα που προέκυψαν από το χθεσινό ματς με την Καραμπάχ και αφορούν τους Βρσάλικο και Εμβιλά.

Ο Κροάτης έχει ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος, αν και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί το Σαββατοκύριακο. Ο Εμβιλά υποβλήθηκε σε εξετάσεις κι αυτές έδειξαν κάκωση στην ποδοκνημική και θα κάνει αγώνα δρόμου ώστε να αγωνιστεί στο ντέρμπι.

Εάν πάντως προλάβει, η τριάδα στο κέντρο μπορεί να είναι με Εμβιλά, Ίνμπομ Χουάνγκ και Αγκιμπού Καμαρά. Φυσικά υπάρχει και ο Μπιέλ και άλλες επιλογές για πίσω από τον φορ. Ο 59χρονος κόουτς υπολογίζει και τον Χάμες Ροντρίγκες αλλά και τον Μπακαμπού για τη γραμμή κρούσης του με τον ΠΑΟΚ. Εκεί όπου έχει και άλλες επιλογές όπως των Γκάρι Ροντρίγκες και Μασούρα. Δίχως να υπάρχει ακόμα σαφές δείγμα δοκιμών πάντως ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται περισσότερο στο 4-3-3. Θεωρείται δύσκολο να δούμε το 3-5-2 και με τον ΠΑΟΚ δηλαδή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.