Ολυμπιακός: Θεωρούν «πλασματικό» το -12, αισιοδοξούν για το πρωτάθλημα...

Metrosport Team14 Νοεμβρίου 2022

Αισιοδοξία και εφησυχασμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού, όσον αφορά το κυνήγι του πρωταθλήματος, με τους Πειραώτες να μην πτοούνται από το -12 το οποίο θεωρούν μια «πλασματική» διαφορά την οποία επηρέασαν μάλιστα κατά πολύ οι διαιτητικές αποφάσεις.

Μπορεί να μην κατάφεραν να κερδίσουν σε κανένα από τα ντέρμπι, όμως οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καταλογίζοντας τις ευθύνες για την μέτρια συγκομιδή βαθμών στην κακή έως τώρα για αυτούς διαιτησία.

Παρ΄ότι στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ η απόδοση τους δεν ήταν η αναμενόμενη, αναγνωρίζεται στον Μίτσελ η γενική βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια, η οποία αναμένουν να συνεχιστεί και μετά το break λόγω του Μουντιάλ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στην μίνι-προετοιμασία που θα πραγματοποιηθεί στην Μαρμπέγια από τις 28/11 έως τις 7/12, ο Ισπανός θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει εντατικά με τους παίκτες που υπολογίζει, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει από την στιγμή που ανέλαβε με 2 αγώνες την εβδομάδα.

Εκτός αυτού, στην διακοπή θα συνεχιστεί και το ξεσκαρτάρισμα το οποίο έμεινε στην μέση, αφού αναμένεται να γίνουν μεταγραφικές κινήσεις που θα αναπληρώσουν τα κενά που θα αφήσουν παίκτες τους οποίους ο Μίτσελ και οι συνεργάτες τους δεν υπολογίζουν, με την προτεραιότητα του μεταγραφικού σχεδιασμού να επικεντρώνεται στις θέσεις που αφορούν την άμυνα αλλά και τα εξτρέμ.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.