Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Από τον Σικαμπάλα και τον Περέιρα, στον... Μιχάι

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2021

Για τη νίκη ταξίδεψε στο Φάληρο ο ΠΑΟΚ στον αγώνα της 19ης αγωνιστικής της Superleague 1, ώστε να μειώσει την διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ρίχνεται στην μάχη σε μια έδρα που έχει χαρίσει ορισμένες αξέχαστες στιγμές στους οπαδούς της ομάδας. Ας θυμηθούμε ορισμένες από αυτές...

Πρώτη ήττα στο νέο τους σπίτι από τον ΠΑΟΚ!

Ενθουσιασμός υπήρχε στις τάξεις των ερυθρόλευκων για το νέο Καραϊσκάκη το οποίο και χαρακτήριζαν ως... απόρθητο. Μόνο που ο Σικαμπάλα με δυο ασίστ αλλά και ο Παντελής Κωνσταντινίδης με δυο γκολ είχαν διαφορετική άποψη, υποχρεώνοντας τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα στο νέο του γήπεδο.

Το πρώτο ντέρμπι του Γκαρσία και η ιστορική μπουνιά σε Ντιόγκο

Το πρώτο ντέρμπι του Γκαρσία στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν την σεζόν 2008-2009. Μάλιστα αυτό συνδυάστηκε με την μπουνιά στο Ντιόγκο η οποία ακόμη κοσμεί το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram χαρακτηρίζοντας το ως το... καλύτερο!

«Διπλό» στο Καραϊσκάκης, δια χειρός Περέιρα!

Την σεζόν 2014-2015 ο ΠΑΟΚ υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη είχε πιστέψει στον τίτλο όταν και βρέθηκε στο +5 από τον δεύτερο Ολυμπιακό. Ορισμένες αποτυχίες, σε συνδυασμό με την περιορισμένο ρόστερ «έκαψαν» το όνειρο για τον Δικέφαλο του Βορρά. Την σεζόν εκείνη πάντως, η ομάδα έχει να θυμάται το σπουδαίο διπλό στον Πειραιά χάρη στα γκολ των Κλάους Αθανασιάδη και Φακούντο Περέιρα.

Ο Ίβιτς τον έστειλε στα... αστέρια 

Σε ματς για τα playoff της σεζόν 2009-10 ο ΠΑΟΚ έπαιρνε ένα ακόμα διπλό στο νέο Καραϊσκάκη με δράστη τον Ίβιτς και εξασφάλιζε την πρώτη θέση στη μίνι διαδικασία για το εισιτήριο του Champions League.

Το αυτογκολ τίτλου από τον Βούκοβιτς!

Με κορυφαίο τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Καραϊσκάκη στο ματς της σεζόν 2018-19 χαρίζοντας την υπερπολύτιμη για την οικονομία του πρωταθλήματος νίκη που ήρθε με το αυτογκόλ του Βούκοβιτς.

Buzzer beater με Μιχάι, και πάει το αήττητο...

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει κατακτήσει 45 πρωταθλήματα, ωστόσο ποτέ δεν έχει καταφέρει να τα πάρει αήττητος. Οι μόνες ομάδες που το έχουν καταφέρει είναι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ της σεζόν 2018-2019 με το ιστορικό 26-4-0. Οι ερυθρόλευκοι ήλπιζαν πέρυσι να το καταφέρουν για πρώτη φορά αήττητοι, ωστόσο ο Ενέα Μιχάι είχε διαφορετική άποψη...

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.