Της Κακομοίρας: Ολυμπιακός, ο… Κούρκουλος του ελληνικού πρωταθλήματος

Metrosport Team14 Μαρτίου 2023

ΚΟΚ Μετά το διπλό του Ολυμπιακού στην έδρα της ΑΕΚ το πρωτάθλημα αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον στην διαδικασία των play off αφού τέσσερις ομάδες έχουν δικαίωμα στο όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ο πρώτος και ο δεύτερος θα έχουν πετύχει και τρίτος και τέταρτος θα έχουν αποτύχει για φέτος.

ΡΑΠ Μεγάλη μαγκιά έκανε ο Ολυμπιακός, βούλωσε τα στόματα όσων τον είχαν ξεγραμμένο και έχει το ψυχολογικό αβαντάζ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για μένα είναι μεγάλο φαβορί για να το πάρει μαζί με τον Παναθηναϊκό που δείχνει ότι βρήκε και πάλι το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο.

ΚΟΚ Ξεγράφεις δηλαδή τόσο εύκολα την ΑΕΚ; Δεν είναι η ομάδα με το πιο γεμάτο ρόστερ; Δεν έχει δικαίωμα ο ΠΑΟΚ στο όνειρο από την στιγμή που στα ντέρμπι ειδικά εμφανίζεται πολύ καλός; Πιστεύω η καψούρα που έχεις με τον Πασχαλάκη σε επηρεάζει στην κρίση σου .

ΡΑΠ Ο Ολυμπιακός είναι ο Νίκος Κούρκουλος του Ελληνικού πρωταθλήματος. Και πεσμένος και βρεγμένος και δαρμένος θα τον ερωτευτεί η ωραία της ταινίας. Τους πήρε τον αέρα και τους έχει δημιουργήσει τέτοιο κόμπλεξ που θα το δεις στο γήπεδο στην διαδικασία των play off.

ΚΟΚ Όπως πάντα υπερβολικός ο εξωγήινος. Άκου Κούρκουλος ο Ολυμπιακός. Καλή ομάδα από την μέση και μπροστά έχεις πολύ ποιοτική και καλή ομάδα. Αλλά στην άμυνα είναι ο Θεός να τον φυλάει αφού σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια δέχεται γκολ και δείχνει να μην το διορθώνει.

ΡΑΠ Η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αγωνιστικά σε τίτλους , σε παρασκήνιο σε κόσμο είναι ο Ολυμπιακός. Όλα δείχνουν ότι το θηρίο ξύπνησε και αυτό με κάνει να πιστεύω ότι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΛΕΙΨΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ

ΠΟΡΤΟ – ΙΝΤΕΡ 2-3 ΓΚΟΛ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΛΕΙΨΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΠΟΡΤΟ – ΙΝΤΕΡ OVER 28 ΦΑΟΥΛ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.