Ολυμπιακός: Ντεμπούτο Κορμπεράν στον πάγκο κόντρα στη Σλόβαν

Metrosport Team04 Αυγούστου 2022

Ήρθε, συμφώνησε, παρουσιάστηκε και θα βρίσκεται στον πάγκο της νέας του ομάδας, του Ολυμπιακού στον σημερινό (4/8, 22:00, Cosmote Sports 1) αγώνα απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο λόγος για τον Κάρλος Κορμπεράν, τον 38χρονο Ισπανό προπονητή των «ερυθρόλευκων» που χθες παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Κορμπεράν μάλιστα τόνισε ότι θα προχωρήσει σε δύο αλλαγές στη λίστα της UEFA, ενώ αποκάλυψε ότι κατέληξε στην αρχική ενδεκάδα του σημερινού αγώνα παρά το γεγονός ότι πραγματοποίησε μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα. Οι ερυθρόλευκοι μετά το… στραπάτσο με τη Μακάμπι Χάιφα θέλουν να κερδίσουν-και με καλή εμφάνιση- σήμερα τη Σλόβαν, έτσι ώστε να πάρουν προβάδισμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Αν βρεθούν εκεί, τότε θα συναντήσουν εκτός… συγκλονιστικής ανατροπής τον Απόλλωνα Λεμεσού που συνετρίβη με 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα.

Δεν ανακοίνωσε αποστολή

Ο Κάρλος Κορμπεράν προτίμησε να μην ανακοινώσει αποστολή για το σημερινό παιχνίδι. Τις προηγούμενες μέρες φάνηκε πως σκοπεύει να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τρεις στόπερ και ένα διαφορετικό σύστημα σε σχέση με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τελικά ο θα διατηρήσει το 4-3-3 του Πορτογάλου προκατόχου του και θα αφήσει για αργότερα το νέο σύστημα που φαίνεται πως έχει στις σκέψεις του.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Άβιλα, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ζίνκερνάγκελ, Ελ Αραμπί.

Σλόβαν Μπρατισλάβας: Χόβαν, Χρντσαρ, Κάσια, Αμπενά, Ντε Μάρκο, Κούτσκα, Κανκάβα, Μπερσεγκιάν, Πάουσεκ, Γκριν, Χεντί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.