Ολυμπιακός: «Γκάζια» από Μίτσελ στην προπόνηση

Metrosport Team23 Δεκεμβρίου 2022

Η ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του Πρωταθλήματος της Super League 1 έφερε «γκάζια» από τον Μίτσελ προς τους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της επόμενης μέρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 0-2 στο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν τελείως διαφορετική καθώς οι γηπεδούχοι όχι μόνο ισοφάρισαν αλλά άγγιξαν και την ολική ανατροπή.

Την επομένη του αγώνα, υπήρξε ανοιχτή κουβέντα στου Ρέντη και ο Ισπανός προπονητής «τα έχωσε» στους παίκτες του ζητώντας αυστηρό τόνο αλλαγή νοοτροπίας. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν έγινε τίποτα απ' όσα είχε ζητήσει στο δεύτερο ημίχρονο στους «Ζωσιμάδες».

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν αυτός που μίλησε από πλευράς των Ελλήνων ποδοσφαιριστών και ο Ματιέ Βαλμπουενά από τους ξένους. Αμφότεροι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΣ ενώ μίλησε και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια, πριν και κατά τη διάρκειά του, και ΠΑΣ και Ολυμπιακός αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο για βαριά τιμωρία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.