Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Τα κρεβάτια στο Ολυμπιακό Χωριό δεν αντέχουν το σεξ

Metrosport Team19 Ιουλίου 2021

Κρεβάτια που δεν αντέχουν το βάρος ενός δεύτερου ατόμου έχουν τοποθετήσει οι Ιάπωνες στο Ολυμπιακό Χωριό του Τόκιο, προκειμένου οι αθλητές να μην ασχολούνται με... οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα πλην των προπονήσεων και των αγώνων.

Είναι γνωστό πως οι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων ουδέποτε απέφευγαν τις σεξουαλικές επαφές κατά τη διάρκεια των διοργανώσεων. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της προηγούμενης διοργάνωσης στο Ρίο της Βραζιλίας το 2016 οι ιθύνοντες διένειμαν 450.000 προφυλακτικά αριθμός που αντιστοιχεί σε 42 (!) ανά αθλητή.

Κρεβάτια από χαρτόνι στο Τόκιο

Ωστόσο, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά στο Τόκιο εξαιτίας των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα τεθούν σε εφαρμογή για τον κορονοϊό. Τα κρεβάτια των αθλητών που θα είναι κατασκευασμένα 100% από ανακυκλώσιμο υλικό και συγκεκριμένα από χαρτόνι θα «φιλοξενούν» μόνο ένα άτομο, διαφορετικά θα σπάνε.

Βέβαια, ακόμα και φέτος θα υπάρχει πρόβλεψη για διανομή 160.000 προφυλακτικών στις αποστολές των ομάδων. «Η πρόθεσή μας και ο στόχος μας δεν είναι οι αθλητές να χρησιμοποιήσουν τα προφυλακτικά στο Ολυμπιακό Χωριό, αλλά να βοηθήσουν στην ευαισθητοποίηση παίρνοντάς τα πίσω στις χώρες τους», ανέφερε η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο σε δήλωσή της στο Japan Today.

Τι σημειώνουν οι αθλητές

«Τα κρεβάτια στο Ολυμπιακό Χωριό του Τόκιο θα είναι φτιαγμένα από χαρτόνι, αυτό αποσκοπεί στην αποφυγή της οικειότητας μεταξύ των αθλητών», έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός δρομέας μεσαίων αποστάσεων Paul Chelimo και τόνισε ότι «τα κρεβάτια θα μπορούν να αντέξουν το βάρος ενός μόνο ατόμου για να αποφευχθούν καταστάσεις πέρα από τον αθλητισμό» «Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα για τους δρομείς αποστάσεων, ακόμα και 4 άτομα μπορούμε να ανέβουμε» σχολίασε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.