Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Metropolis Beach Soccer Tournament- Το «σήκωσε» η Μίλαν!

Metrosport Team10 Ιουλίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Metropolis 95, 5 Beach Soccer Tournament, powered by Waterland. Μεγάλοι νικητές η ομάδα της Μίλαν! 20 ομάδες, χιλιάδες ένθερμοι υποστηρικτές και… μερικοί τόνοι άμμο κατέκλυσαν την Πλατεία Αριστοτέλους, από τις 6 έως τις 9 Ιουλίου.

Tο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης μετατράπηκε σε ένα μεγάλο γήπεδο Beach Soccer, με τις 20 ομάδες να κάνουν τα πάντα για το μεγάλο έπαθλο των 1000 ευρώ, που χάριζε το Metropolis 95.5! Μαζί μας φυσικά ήταν και η Waterland να μας υποστηρίζει σε όλο το τουρνουά.

Έπειτα από πολλά παιχνίδια, πλούσιο θέαμα και δεκάδες γκολ οι παίκτες της Μίλαν ήταν αυτοί που κατάφεραν να σηκώσουν την κούπα και να φύγουν με τα 1000 ευρώ στη τσέπη!


O Metropolis 95.5 δεν άφησε τους δεύτερους φιναλίστ χωρίς έπαθλο. Έτσι, και οι «Πάμε έτσι», που έφτασαν στην πηγή - αλλά δεν ήπιαν τελικά το νερό των 1000 ευρώ- κέρδισαν ένα υπερλούξ διήμερο στο Αίγλη Παλας Χοτέλ, στο Βόλο!


Καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά, χιλιάδες κόσμος γέμισε τις κερκίδες απολαμβάνοντας και… μουσικάρες από τον Τρανζίστορ 100.3 και τον Zoo 90.8!


Φυσικά από την σπουδαία αυτή αθλητική διοργάνωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι παραγωγοί του αθλητικού Metropolis 95,5. Νίκος Κουλιανός, Μιχάλης Σαρόπουλος, Κώστας Κωνσταντινίδης και Τάνια Μοσχοπούλου ανέλαβαν για λίγο χρέη… speaker, πανηγυρίζοντας με όλη την Πλατεία Αριστοτέλους κάθε γκολ!


Στην «αυλαία» της εκδήλωσης έδωσαν το παρόν και ο δήμαρχος της πόλης, Κωσταντίνος Ζέρβας, μαζί με τον αντιδήμαρχο οικονομικών, Σωκράτη Δημητριάδη. 


Μάλιστα, όντας τόσες μέρες μόνο θεατές, οι παραγωγοί των ραδιοφώνων του ομίλου Metromedia (Metropolis vs Ζοο) αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο τα μικρόφωνα και να ριχτούν και αυτοί με τη σειρά τους στη μάχη της άμμου…»



Για ένα δροσερό καλοκαίρι μην ξεχνάς πως τα πιο fun παιχνίδια του καλοκαιριού είναι στη Waterland μόλις 20 λεπτά από το κέντρο! Σκόραρε κι εσύ αυτό το καλοκαίρι στη Waterland!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.