Τρία χρόνια εκτός Τούμπας συμπλήρωσε ο Ιβάν Σαββίδης!

Metrosport Team11 Μαρτίου 2021

Η κλοπή του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, στο αξέχαστο ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 11 Μαρτίου 2018, είχε αρκετά επακόλουθα. Ο Ιβάν Σαββίδης είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί για την απόφαση ακύρωσης του γκολ του Βαρέλα, που στερούσε, ουσιαστικά, τον τίτλο από τον Δικέφαλο και του επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για τρία χρόνια. 

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ δεν έκανε έφεση για να μειώσει την τιμωρία, παρότι ήταν πολύ μεγάλη, σε αντίθεση με παράγοντες άλλων ομάδων, που επιχειρούν να ρίξουν πολύ μικρότερες ποινές. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου όλο αυτό το διάστημα δεν μπήκε στο γήπεδο, αποδεχόμενος τον αποκλεισμό του και ακόμη και την χρονιά του νταμπλ το μόνο που έκανε ήταν να υποδέχεται και να ασπάζεται τους παίκτες και το τεχνικό τιμ έξω από τα αποδυτήρια.

Το μόνο που έκανε ήταν να «ντοπάρει» ψυχολογικά το αγωνιστικό τμήμα και έπειτα έμπαινε στο αυτοκίνητό του και αποχωρούσε για το ξενοδοχείο, στερώντας από τον εαυτό του την χαρά του να παρακολουθήσει από κοντά την εκπληκτική πορεία του Δικεφάλου. Πλέον, όμως, από σήμερα (11/3) η ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους ολοκληρώθηκε και ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί, όποτε το θελήσει, να παρακολουθήσει ξανά ματς του ΠΑΟΚ διά ζώσης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.