Ολγα Στράντζαλη: «Στόχος μας να πάμε στην οκτάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος»

Metrosport Team18 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε η αθλήτρια της Εθνικής Γυναικών στο βόλεϊ, Ολγα Στράντζαλη, και μίλησε για τη φετινή χρονιά που τη βρήκε στην Πολωνία, τις υποχρεώσεις της Εθνικής και το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αλλά και την πιθανότητα να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί.

Μεταξύ άλλων όσα δήλωσε:

Για τον απολογισμό της χρονιάς και την Εθνική Ελλάδας: «Μεγάλη και δύσκολη χρονιά, η δυσκολότερη της καριέρας μου. Λόγω κορωνοϊού τα πράγματα δεν γίνονται όπως ήθελα, έκλεισε καλά η χρονιά, πήραμε το νταμπλ, μετά όταν γύρισα στην Ελλάδα είχα υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδας και τα παιχνίδια. Περιμένουμε την κλήρωση. Είμαστε μια ομάδα που ο βασικός κορμός είναι εδώ και 4 χρόνια. Έχουμε δέσει σαν ομάδα, με έμπειρους και νεότερες αθλήτριες. Δεν το βλέπουμε ως αγγαρεία να πάμε στην Εθνική, η κούραση πάντα υπάρχει αλλά αυτό το προσπερνάμε. Μόνο ο ελληνικός αθλητισμός σταμάτησε, στις υπόλοιπες χώρες συνεχιζόταν κανονικά. Την επιτυχία μας πρέπει να την δουν όσοι πρέπει και να μας προσέξουν περισσότερο».

Για το τι μπορεί να πετύχει η Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: «Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, θέλουμε να πάμε καλύτερα από το προηγούμενο. Αρχικά θέλουμε να προκριθούμε από τους ομίλους και να πάμε στη συνέχεια στην οκτάδα. Με την πρώτη θέση που κατακτήσαμε θα έχουμε μια πιο εύκολη κλήρωση».

Για το αν έχει σκοπό να γυρίσει στην Ελλάδα για να παίξει βόλεϊ: «Μακάρι να γινόταν να γυρίσω στην Ελλάδα, βλέπω το επίπεδο να ανεβαίνει. Σίγουρα η επόμενη χρονιά θα με βρει στο εξωτερικό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.