Όλα στο… τραπέζι στη συνάντηση Καρυπίδη-Χαριστέα

Γιώργος Στράντζαλης14 Μαΐου 2020

Όπως προανήγγειλε ο Άγγελος Χαριστέας στις δηλώσεις του στο επίσημο τηλεοπτικό κανάλι του Άρη στο διαδίκτυο, σήμερα εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα συναντηθεί στη Θεσσαλονίκη με τον ισχυρό άνδρα του Άρη, τον Θόδωρο Καρυπίδη, προκειμένου να τεθούν όλα τα φλέγοντα ζητήματα στο… τραπέζι. Υπό άλλες συνθήκες, αν δηλαδή δεν είχαν “δεμένα” τα χέρια τους λόγω FIFA, οι δύο άνδρες θα δρομολογούσαν τις εξελίξεις επί του μεταγραφικού σχεδιασμού για τη νέα σεζόν. Από τη στιγμή όμως που υφίσταται το ban αλλάζουν τα δεδομένα και ως εκ τούτου και το σκεπτικό των κιτρινόμαυρων.

Η ατζέντα της σημερινής συνάντησης περιλαμβάνει ζητήματα όπως οι από εδώ και πέρα κινήσεις στον αγώνα της δικαίωσης του Άρη στο CAS. Καρυπίδης και Χαριστέας θα βάλουν κάτω τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει από τις επαφές που έκαναν αμφότεροι με στελέχη της Πολιτείας, νομικούς αλλά και αξιωματούχους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας έτσι ώστε να χαράξουν τις κινήσεις τους.

Στη σημερινή (14/5) ωστόσο συνάντηση κορυφής είναι πιθανό να παραστούν ο Ένινγκ και υπόλοιπα στελέχη του αγωνιστικού τμήματος, ώστε να γίνει μια ξεκάθαρη κουβέντα και επί των ανανεώσεων, με τον Άρη να έχει ουσιαστικά «διορία» επέκτασης συμβολαίων μέχρι τις 30 Ιουνίου. Είναι δεδομένο ότι θα κληθούν να αναθεωρήσουν για συγκεκριμένους παίκτες (π.χ. Κόρχουτ, Λάρσον, Κουέστα) εφόσον επιβεβαιωθεί το χειρότερο δυνατό σενάριο και δεν μπορέσει να κάνει μεταγραφές. Στο τραπέζι όμως θα «πέσει» και το θέμα επί της προοπτικής των πωλήσεων που έχει ο Άρης δυνατότητα να κάνει, έστω και με το ban, καθώς θα πρόκειται για μία σημαντική οικονομική ανάσα ακόμα και προς την κατεύθυνση των διακανονισμών – εφόσον χρειαστεί – με τους πιστωτές για την άρση του πρώτου ban.

* Από την έντυπη έκδοση της «Μ»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.