Όλα στο φως! Το χρωστάτε στα θύματα και στο ποδόσφαιρο μας

Δημήτρης Μπούζας24 Απριλίου 2024

Νομίζω πως δεν χρειάζεται η παραμικρή προσπάθεια για να στηρίξω τα όσα σκληρά αναφέρω στον τίτλο και στο info του σημερινού σχολίου. Οι σαρωτικές αποκαλύψεις, πραγματικό φουσκωμένο και «αγριεμένο» ποτάμι, που συμπαρασύρει στο διάβα του τα πάντα, με απαλλάσσει από αυτόν τον κόπο. Άλλωστε η σιγή νεκροταφίου που επικρατεί στο «στρατηγείο» της «σέχτας» των φονιάδων, επιβεβαιώνει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο του λόγου το αληθές. Ούτε υποψία αντίδρασης.


Εξαφανίστηκαν οι πάντες (πλην ενός του οποίου βέβαια η γνώμη για ευνόητους λόγους δεν μετράει). Τα όσα φοβερά και ανομολόγητα έρχονται στο φως είναι συντριπτικά και δεν αντιμετωπίζονται. Η Νέμεσις είναι πλέον εδώ! Βροντόφωνο το παρών της! Και το μόνο που απομένει είναι να πληρώσουν αυτοί που έβαψαν με αίμα τα χέρια τους, όπως και οι ηθικοί αυτουργοί των εγκλημάτων τους. Προσπαθώντας να συναρμολογήσω τα όσα σε καθημερινή βάση και με κατακλυσμιαίο τρόπο έρχονται στο φως και τα οποία αφορούν την δράση των φονιάδων, είναι αλήθεια εκείνο που με τρόμαξε και με άφησε άφωνο ήταν η αποκάλυψη ότι τα μέλη της συμμορίας εμφανίζονταν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους με διαπιστεύσεις, οι οποίες παρέχονται ύστερα από αυστηρή διαδικασία, πριν από τους αγώνες. Κάτι που τους «διευκόλυνε» να κινούνται με άνεση στον σχεδιασμό και την εκπλήρωση των «επιχειρήσεων» τους, οι οποίες στο σύνολο τους αποσκοπούσαν στον επηρεασμό των νεαρής ηλικίας οπαδών.

Τους οποίους ντοπάριζαν και εξωθούσαν σε προγραμματισμένα επεισόδια. Ο ποταμός των αποκαλύψεων να σκεφτεί κανείς ότι ανάγκασε ακόμη και εκείνα τα ΜΜΕ που πρόθυμα παρείχαν συγκαλύψεις σε αρκετά από τα έκτροπα της ίδιας «σέχτας» στον παρελθόν, να αποφύγουν την προσπάθεια απόκλισης, αμφισβήτησης ή παραπλάνησης της κοινής γνώμης. Δεν το τόλμησαν αυτή τη φορά. Δεν θα προχωρήσω σε λεπτομέρειες, όχι μόνο γιατί δεν έχω τη διάθεση, αλλά το συγκεκριμένο «θέμα» έχει πλέον πάρει το δρόμο του και τέτοια έκταση, που δίνει την ευκαιρία σε όλους να το παρακολουθήσουν (αν βέβαια το αντέχουν) σε ένα μεγάλο εύρος ΜΜΕ. Ακόμη και των απόλυτα ελεγχόμενων!!! Θα κλείσω με την άποψη πως τα αποκαλυπτήρια αυτής της εγκληματικής οργάνωσης είναι μια ευκαιρία για την ελληνική δικαιοσύνη να αποκαταστήσει κάπως το κύρος της. Πιστεύω ότι αυτό το οφείλει στα θύματα, αλλά και στην ίδια την χώρα. Δεν θα μιλήσω για παράπλευρες «απώλειες» που αφορούν τον σύλλογο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων. Ούτε θα καταλογίσω ευθύνες σε κανέναν. Περιμένω όμως μια σοβαρή διευκρίνηση (και όχι παπατζιλίκια).

Προσωπικά βέβαια θα ήθελα μόνο μία απάντηση σε ένα ερώτημα που με βασανίζει από καιρό και αυτό αφορά το ποιος χρηματοδοτούσε το περιβόητο οπαδικό κανάλι του ανεκδιήγητου Τάκη Τσουκαλά. Γιατί ακόμη ηχεί βάναυσα στην ακοή μου αλλά και στην ψυχή μου ένα παραλήρημα του εν λόγω απίθανου τύπου, με το οποίο αποκαλούσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Βούλγαρους, προδότες, γύφτους, ρουφιάνους, αλήτες… και δεν θυμάμαι τι ακόμη». Κι αυτό γιατί δεν κουνήθηκε φύλλο από κανέναν. Τι σχέση έχει με το θέμα; Αυτό το αφήνω να το κάνετε εσείς. Κι εδώ ακουμπάει η άποψη το πως επωάζεται το αυγό του φιδιού. Φυσικά απάντηση δεν θα πάρω.

ΥΓ: Αναμένεται σκληρή μάχη Τριανταφυλλόπουλου με όσα αποκάλυψε χθες στον ιστότοπο της «ζούγκλας» με τους επιτελείς του λιμανιού. Αυτά που υποστηρίζει ο δημοσιογράφος, ο οποίος έφερε πρώτος στο φως της επικαιρότητας τις κασέτες της θρυλικής παράγκας (με το αμίμητο και ιστορικό του πατέρα Σπάθα: «Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και όλοι οι άλλο να πάνε να γα… θουν) είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικά, αρκεί βέβαια να επαληθευτούν.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.