Ολα -πιθανώς και ο Φερέιρα- κρίνονται από τον «τελικό» του ΠΑΟΚ!

Metrosport Team28 Ιουλίου 2020

Από την απόφαση στήριξης του Αμπέλ Φερέιρα φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο ορίζοντας όλων των αποφάσεων στον ΠΑΟΚ στην εκκίνηση της νέας σεζόν είναι ο αγώνας νοκ άουτ στις 25 ή 26 Αυγούστου για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Tο διακύβευμα (η πρόκριση μεταφράζεται σε σίγουρη παρουσία, μίνιμουμ, στους ομίλους του Europa League και άρα σε οικονομικό όφελος 7 με 8 εκατ. ευρώ) είναι τεράστιο με δεδομένη και την πιεστική κατάσταση για τον Δικέφαλο ελέω Financial Fair Play και ουσιαστικά αυτή η παράμετρος είναι που καθορίζει ολες τις αποφάσεις και εξηγεί γιατί ο Σαββίδης και οι συνεργάτες του δεν προχωράνε σε ολική ανανέωση της ομάδας.

Οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι απόλυτα στοχευμένες και, θυμίζουμε, ότι πρόσφατα η «Μ» και το metrosport.gr είχαν επισημάνει την στόχευση για την απόκτηση δύο χαφ και ενός παίκτη σκόρερ. Μαζί και ενός παίκτη για το αριστερό ακρο της άμυνας.

Στην παρούσα φάση πάντως, αυτό που καίει είναι να αποκτηθεί ο ένας χαφ μέχρι η ομάδα να αρχίσει το βασικό-αν μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο φέτος-στάδιο προετοιμασίας για την νέα σεζόν στις 4 Αυγούστου.

Όπως έχουμε σημειώσει, ο Φερέιρα έχει ζητήσει έναν μέσο στο στυλ και με τα καλά χαρακτηριστικά του Μίσιτς (κάθετη πάσα, άπλωμα παιχνιδιού, μακρινά σουτ και έφεση στο σκοράρισμα). Η έρευνα γίνεται εντατικά απο τον Ρέμπε (τόσο με παίκτες από την δική του λίστα, όσο και με εκείνους που έχει υποδείξει το τμήξμα σκάουτινγκ και για όλους υπάρχει έγκριση του προπονητή) και όλοι ευελπιστούν ότι σύντομα θα κλείσει αυτή η υπόθεση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.