Όλα για όλα σε δεύτερο και τρίτο όμιλο, οι αποδόσεις της Stoiximan

Metrosport Team20 Ιουνίου 2021

 Μπορεί Βέλγιο και Ολλανδία να παίζουν χαλαρά και με μοναδικό διακύβευμα την πρώτη θέση αλλά οι υπόλοιποι μνηστήρες των θέσεων που δίνουν πρόκριση στον δεύτερο και τον τρίτο όμιλο θα παίξουν για τη ζωή τους.

 Μάχη πρώτη, Ουκρανία εναντίον Αυστρίας με τη νίκη να εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση και την ισοπαλία να μην τους «σκοτώνει» καθώς μπορούν να περάσουν υπό προϋποθέσεις και οι δύο στην επόμενη φάση καθώς υπάρχουν και οι προνομιούχοι τρίτοι που θα προκύψουν μετά τη λήξη της τρίτης αγωνιστικής σε όλους τους ομίλους.

 Η ισοπαλία έχει το προβάδισμα στο 1.93 και μπορεί να συνοδευτεί και με σκορ που θα αυξήσουν τις ελπίδες των ομάδων για την πρόκριση όταν γίνει η τελική σούμα. Το 1-1 δίνει 3.80 και το 2-2 10.25.

 Στο δεύτερο αγώνα του τρίτου ομίλου η Ολλανδία αντιμετωπίζει τα Σκόπια και παρά τη δεδομένη πρόθεση του Ντε Μπουρ να ξεκουράσει βασικούς παίκτες και να δοκιμάσει αναπληρωματικούς, παραμένει το φαβορί για τη νίκη στο 1.32 που μοιάζει, βάσει όσων έδειξαν οι δύο ομάδες, πολύ πιθανό να συνδυαστεί και με over 2.50 γκολ στο 1.60. Αξίζει και το matchcombo των δύο αυτών επιλογών.

Μatchcombo στη Stoiximan: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικές αγορές σε ένα στοίχημα πριν & κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα!

 Στον αγώνα της Φινλανδίας με το Βέλγιο μπορεί θεωρητικά η πρώτη να διεκδικεί ακόμα και την πρώτη θέση αλλά σίγουρα θα πανηγύριζε την ισοπαλία. 

Η διαφορά ποιότητας είναι χαοτική με την παρέα του Ντε Μπρούινε να μπορεί να προσφέρει σκορ και θέαμα. Νίκη Βελγίου σε match combo με over 3.50 γκολ σε απόδοση 3.45.

 Στην Κοπεγχάγη η τυπικά γηπεδούχος Ρωσία απέναντι στην ουσιαστικά γηπεδούχο Δανία δεν έχουν περιθώρια για συμβιβασμούς. Ιδιαίτερα η Δανία είναι αναγκασμένη να παίξει τα ρέστα της για τη νίκη που θα ήθελε να συνδυαστεί και με καλό σκορ προκειμένου να ελπίζει πως χάνοντας η Φινλανδία από το Βέλγιο μπορεί να πάρει ακόμα και τη δεύτερη θέση στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση. 

Stoiximan Master με 1.000.000€ μεγάλο έπαθλο και εγγυημένα 10.000€ κάθε μέρα εντελώς δωρεάν & με μόνο 2 σωστές προβλέψεις!*

Φυσικά η Ρωσία έχει το προβάδισμα να διεκδικεί δύο αποτελέσματα αλλά υστερεί έστω και... ελαφρά έναντι του αντιπάλου της. Νίκη της Δανίας στο 1.72 και over 2.50 γκολ στο 1.90.

 21+

 | Παίξε Υπεύθυνα 

 | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA 

 | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ 

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.