Όλα φταίνε στους Τούρκους για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Πετρίδης26 Αυγούστου 2020

Δεν είναι εύκολο να «χωνέψουν» οι Τούρκοι τον αποκλεισμό της Μπεσίκτας από τη συνέχεια του Champions League και μάλιστα με τόσο εμφατικό τρόπο από τον ΠΑΟΚ. Το σχόλιο του δημοσιογράφου Αλί Ετσέ στην εφημερίδα Fanatik είναι ενδεικτικό ότι του... φταίνε όλα!

«Δυστυχώς από το πρώτο σφύριγμα του αγώνα είδαμε πόσο μεγάλο λάθος ήταν το γεγονός ότι η Μπεσίκτας δεν έδωσε ούτε ένα φιλικό παιχνίδι πριν από ένα τόσο κρίσιμο ματς. Υπήρχαν τέσσερις ποδοσφαιριστές (Λαριν, Ουέλιντον, Ν'Σακαλά, Μένσα) από τους 11 που άρχισαν το ματς, που δεν είχαν ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας. Ήταν απαραίτητο ένα φιλικό έτσι ώστε να προσαρμοστούν. Ο ΠΑΟΚ έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια πριν το ματς με την Μπεσίκτας» αναφέρει.

Το σχετικό σχόλιο συνεχίζει: «Ο ΠΑΟΚ ανέλυσε πολύ καλά τις αδυναμίες της Μπεσίκτας που δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο με ένα πραγματικό δεξί μπακ. Έτσι ο νεαρός, ταλαντούχος και γρήγορος Τζόλης άφησε το σημάδι του στο πρώτο ημίχρονο. Αν υπήρξε κάποιο λάθος μεγαλύτερο από αυτό του Λενς, ήταν η χρησιμοποίηση του δεξιά στην άμυνα».

Και καταλήγει: «Ο λόγος για το οποίο η Μπεσίκτας δεν δημιούργησε ευκαιρίες στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, ήταν ότι οι παίκτες δεν ήταν 100%. Έτσι στα πρώτα 75 λεπτά δεν μπόρεσαν να ισορροπήσουν μεταξύ άμυνας και επίθεσης, έτρεχαν υπερβολικά και κουράστηκαν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.