Όλα δείχνουν ότι ο Άρης «μετακομίζει»

Γιώργος Στράντζαλης11 Οκτωβρίου 2020

Στο διάστημα της διακοπής του Πρωταθλήματος η ΠΑΕ Αρης προχώρησε τις διαδικασίες αντικατάστασης του υβριδικού χλοοτάπητα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με αποτέλεσμα η διεξαγωγή του εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα, το ερχόμενο Σάββατο στις 18:15, να οδεύει προς… εκτός έδρας για τον Αρη. Οι εργασίες παραμένουν σε εξέλιξη και εκτιμάται ότι ακόμη κι αν ολοκληρωθούν στα μέσα της εβδομάδας, δεν θα πρέπει να φιλοξενήσει αγώνα για τις επόμενες 5-6 ημέρες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το σενάριο να είναι έτοιμος ο χλοοτάπητας, αν δεν είναι αδύνατο, συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες. 

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Αρης να χρειαστεί να «μετακομίσει» στα Γιάννινα, καθώς οι Ζωσιμάδες είναι μία από τις εναλλακτικές έδρες που έχει δηλώσει στην Super League. Στο Καυτανζόγλειο, επειδή τέθηκε ως ερώτημα, είναι αδύνατο να φιλοξενηθεί αγώνας της Super League 1, διότι βρίσκεται σε κακή κατάσταση και παράλληλα δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στα τεχνολογικά κριτήρια που απαιτούν οι αγώνες (εγκαταστάσεις VAR). Η οριστική απόφαση πάντως για την έδρα, εφόσον κριθεί αδύνατη η διεξαγωγή του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα παρθεί εντός των επόμενων ωρών.  

Αυτό ήταν κι ένα από τα θέματα συζήτησης που είχαν εχθές στο «Δασυγένειο» ο υπεύθυνος γηπεδικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ, Βαγγέλης Παντζαρτζίδης, με τον Άκη Μάντζιο. Ο τελευταίος ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών αλλά και για τις βελτιωτικές παρεμβάσεις που γίνονται τόσο στο γήπεδο όσο και το προπονητικό κέντρο έτσι ώστε οι εγκαταστάσεις να είναι περισσότερο λειτουργικές για τις ανάγκες της ομάδας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.