Οκτώ ματς μέσα στον Φεβρουάριο σε όλες τις διοργανώσεις

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2022

Πρώτη Φεβρουαρίου σήμερα και στον... κουτσουρεμένο μήνα του χρόνου ο Δικέφαλος καλείται να δώσει οκτώ αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Τρεις εξ αυτών θα κρίνουν και τους δυο στόχους του σε Κύπελλο και Conference. Σήμερα εκτός συγκολονιστικού απροόπτου η ΕΠΟ θα ορίσει την 8η Φεβρουαρίου ως ημέρα διεξαγωγής του αγώνα Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. 

Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει την πρόκριση ώστε να βρεθεί στην ημιτελική φάση του θεσμού γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να στηριχθεί στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα που είχε ολοκληρωθεί ισόπαλος χωρίς τέρματα. 

Η ουσία είναι πως από αύριο όταν στις 21:30 θα παίζει με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη αρχίζει ένα άκρως απαιτητικό πρόγραμμα. Μετά από αυτό το ματς στις 6 Φεβρουαρίου υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και στις 9 Φεβρουαρίου θα παίξει στο Κύπελλο με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

 Επιστρέφει στη βάση του καθώς στις 13 του μήνα υποδέχεται τον Ατρόμητο ενώ στις 17 στη Δανία παίζει με την Μίντιλαντ στον πρώτο αγώνα για την νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης. Πριν υποδεχθεί τους Δανούς στις 24 Φεβρουαρίου θα πρέπει να παίξει ενδιάμεσα με τον Αρη εκτός στις 20 του μήνα. 

Το απαιτητικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται για τον μήνα Φεβρουάριο στις 27 όταν θα υποδεχθεί τον Ιωνικό από τον οποίο είχε χάσει στο ματς του πρώτου γύρου με 3-2. 

Ο ΠΑΟΚ δηλαδή μέσα στον μήνα Φεβρουάριο παίζει για το Πρωτάθλημα απέναντι σε τρεις από τις πέντε ομάδες που τον έχουν κερδίσει φέτος στην Super League.

Αύριο η λίστα στην UEFA

Αύριο είναι η καταλυτική ημερομηνία για να στείλει ο ΠΑΟΚ στην UEFA τη λίστα για τους δυο αγώνες με την Μίντιλαντ (είναι δεσμευτική μέχρι το τέλος της διοργάνωσης). 

Ο ΠΑΟΚ με τις αποχωρήσεις Κωνσταντέλια και Σφιντέρσκι έχει 21 παίκτες στη λίστα Α και έχει δικαίωμα μόνο για τρεις προσθήκες χωρίς να χρειαστεί να κάνει αφαιρέσεις αφού σε αυτή τη λίστα το «ταβάνι» είναι 25 παίκτες αλλά επαναλαμβάνουμε μόνο τρεις αλλαγές μπορεί να γίνουν. 

Ο Τσόλακ με τον Ινγκασον αναμένεται να είναι οι δυο και όπως όλα δείχνουν η 3η θα αφορά τον Σοάρες με τους Σάστρε και Ζαμπά να μένουν εκτός συγκολονιστικού απρόοπτου εκτός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.