Οικονομίδης: «Αυτό το «παράπονο» μου έμεινε - Τι μου είπε ο Μπάνε»

Metrosport Team19 Μαρτίου 2024

Για την κατάκτηση του Κόρατς και την επέτειο των 30 ετών μίλησε ο τότε πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Απόστολος Οικονομίδης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

«Είχα την πρόκληση να βρεθώ στο γήπεδο, έκανα μια αναδρομή. Με πλημμύρισαν συναισθήματα ευχάριστα μόλις μπήκα στο γήπεδο. Χάρηκα πάρα πολύ που είδα τα παιδιά της τότε ομάδας, κουβεντιάσαμε, αγαπηθήκαμε και θυμηθήκαμε. Ο Μπάνε μου είπε ότι τώρα που μεγάλωσε καταλαβαίνει περισσότερα πράγματα και ότι θα έχω πάντα τον σεβασμό του. 

Από εκείνη τη βραδιά έχω κρατήσει τους φιλάθλους που ήρθαν, εκείνους που με ένα σαράβαλο ήρθαν χωρίς εισιτήριο και ήθελαν να δουν το παιχνίδι. Με ενδιαφέρει να μάθουν και οι μικρότεροι για την ιστορία αυτή, μαθαίνουν το τι κάνουμε εκεί. Μου μένει ως «παράπονο» μόνο ότι δεν κατάφερα να είμαι στην ομάδα και να παίζει ο ΠΑΟΚ για ένα μεγάλο τίτλο σε αυτό το γήπεδο. 

Όταν είπα στη γυναίκα μου ότι θα έρθω στη Θεσσαλονίκη. Μου είπε καταλαβαίνω πως είσαι, ξέρω τι έχεις κάνει,ποια είναι η ψυχή σου, πήγαινε στο καλό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.