Οι ξεκάθαρες κουβέντες και το μέλλον του Ηρακλή

Βασίλης Μάστορας28 Αυγούστου 2020

Απ’ ότι όλα δείχνουν σιγά σιγά διαμορφώνεται η επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Η λύση η οποία απορρίφθηκε στο πρόσφατο παρελθόν, δηλαδή η συνένωση με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, φέτος αποτελεί πανάκεια για τους «κυανόλευκους».

Ετσι ο Ηρακλής θα έχει, έστω με καραμπόλα, ομάδα στη Γ’ Εθνική κατηγορία και μπροστά του πεδίο δόξης λαμπρό, καθώς η επιστροφή του μετά από μία αγωνιστική περίοδο σε επαγγελματική κατηγορία είναι ορατή.

Ισως κάποιοι να μη καλοβλέπουν αυτή τη εξέλιξη, αλλά ελλείψει άλλης θα πρέπει να κάνουν την ανάγκη φιλότιμο.

Ακόμη όμως και το εγχείρημα της Γ’ Εθνικής θα ήταν ανέφικτο στην περίπτωση που δεν υπήρχε διαθέσιμο το απαιτούμενο μπάτζετ. Μπορεί ο κ. Ζαντόπουλος, πρόεδρος της ομάδας των Αμπελοκήπων να είναι πρόθυμος για συνεργασία, αλλά χωρίς την οικονομική συνεισφορά των «κυανολεύκων» γάμος δεν γίνεται.

Στο ραντεβού της προηγούμενης Δευτέρας λόγος για χρήματα έγινε, αλλά φως δεν φάνηκε. Απλώς υποσχέσεις προς τον κ. Ζαντόπουλο ότι «θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει». Περισσότερο αποτελεσματικός εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ηρακλής, κ. Δρακόπουλος που είναι φίλα προσκείμενος στον πρόεδρο της ομάδας των Αμπελοκήπων. Ο κ. Δρακόπουλος, άτομο πετυχημένο στην ομάδα μπάσκετ και με τεχνοκρατική σκέψη στη διοίκηση του αθλητισμού, μιλώντας χθες στο Metropolis 95,5 είπε δύο ξεκάθαρες κουβέντες: 

Πρώτον ότι ο ίδιος θα καλύψει το μπάτζετ της προσπάθειας που θα κάνει η ομάδα του Ηρακλή Αμπελοκήπων τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το δεύτερο ότι λόγο στα διοικητικά θα έχει αυτός που πληρώνει. Στην ουσία έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σ’ αυτούς οι οποίοι παραδοσιακά προσπαθούν να πλασαριστούν στη διοίκηση χωρίς να έχουν να προσφέρουν αυτό που έχει ανάγκη ο αθλητισμός: χρήματα. Βεβαίως άφησε ανοικτό το παράθυρο και γι’ άλλους χρηματοδότες «γιατί θα ήταν καλό για την νέα προσπάθεια του Ηρακλή» και τόνισε ότι ο κ. Ζαντόπουλος θα «τρέξει» την ομάδα. Καθαρές κουβέντες προς αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων. Αλλωστε όπως έλεγαν και οι παραδοσιακοί παράγοντες «μυαλά έχουμε, εκείνο που ψάχνουμε είναι τα λεφτά».

FOCUS

Λέγεται ότι το συμφωνηθέν τίμημα για τις μετοχές της ομάδας της Θράκης είναι 5 εκατ. ευρώ αν παραμείνει στη Super League1 και τα μισά στην περίπτωση που υποβιβαστεί. Αν και όταν κοπεί παραστατικό θα μάθουμε όλη την αλήθεια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.