Οι προθεσμίες για το μητρώο σωματείων

Χρήστος Λιάπης03 Ιουνίου 2020

Οι προθεσμίες για την εγγραφή των σωματείων στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έχουν ως εξής:

Μέχρι Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 απαιτείται η προεγγραφή στην ψηφιακή πλατφόρμα https://gga.gov.gr/mitroo, όπου συμπληρώνονται βασικά στοιχεία (επωνυμία σωματείου, πρόεδρος και Δ.Σ.).

Μέχρι Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 απαιτείται η ολοκλήρωση συμπλήρωσης της αίτησης, με την κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών. 

Η ΕΠΣ Λάρισας σε ανακοίνωση της αναφέρει:
1. Για την ολοκλήρωση της προεγγραφής στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων της ΓΓΑ, θα πρέπει τα σωματεία υποχρεωτικά να προσκομίσουν όλα τα βιβλία τους που προκύπτουν από το Νόμο στην Περιφέρεια για θεώρηση μαζί με την αίτηση που θα αναφέρει: «παρακαλώ όπως μας χορηγήσετε βεβαίωση ότι έχουν θεωρηθεί τα βιβλία του συλλόγου μας».

2. Υπενθυμίζεται στα σωματεία ότι η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της προεγγραφής τους στο Μητρώο αθλητικών φορέων απαιτεί πέραν της δημιουργίας του λογαριασμού και την ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΒΟΥΛΙΟΥ ειδάλλως δεν θεωρείται έγκυρη και πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 05 Ιουνίου 2020.

      Προτείνουμε
      This page might use cookies if your analytics vendor requires them.