Οι πρώτες ημέρες του Σφιντέρσκι στη Σάρλοτ

Γιώργος Καστάνης31 Ιανουαρίου 2022

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι ζει το όνειρό του στις Ηνωμένες Πολιτείες με την Σάρλοτ, η οποία τον απέκτησε από τον ΠΑΟΚ καταβάλλοντας ένα ποσό που άγγιξε τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Ο Πολωνός επιθετικός που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στις δύο προηγούμενες σεζόν (σε όλες τις διοργανώσεις) εισέπραξε μία θερμή υποδοχή από τους διοικητικούς εκπροσώπους και τους φιλάθλους της Σάρλοτ.

Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που παραθέτουμε, φαίνεται η άφιξη του Σφιντέρσκι στην Αμερική, η είσοδός του στο εντυπωσιακό γήπεδο της νέας του ομάδας, που έχει χωρητικότητα 75.000 θεατών καθώς και η θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν οι φίλαθλοι της ομάδας.

 Ο Σφιντέρσκι μάλιστα, μίλησε στους φίλους της Σάρλοτ, στα Αγγλικά (έχει κάνει πρόοδο από τότε που ήρθε στην Ελλάδα πριν από τρία χρόνια), τους ευχαρίστησε και τους υποσχέθηκε πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να τους ικανοποιήσει, με την απόδοσή του.

Παράλληλα στο Twitter η νέα του ομάδα, ανάρτησε και φωτογραφίες από την συμμετοχή του Σφιντέρσκι στις προπονήσεις της Σάρλοτ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.