Οι πρωταθλητές του Βορρά που ανεβαίνουν στη Γ' Εθνική

Αχίλλειος Έξαρχος30 Απριλίου 2020

Οριστικό «λουκέτο» στη Γ’ Εθνική αλλά και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα των κατά τόπους Ενώσεων έβαλε η ΕΠΟ μετά την σχετική απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής την Τετάρτη (29/4).

Αποφάσεις για την άνοδο από τη Γ’ Εθνική στη Football League, αλλά και τον υποβιβασμό από τη Γ’ Εθνική δεν ελήφθησαν ακόμη, ωστόσο, το τοπίο ξεκαθάρισε σε ό,τι αφορά τις ομάδες, οι οποίες προβιβάζονται στη Γ’ Εθνική από τα τοπικά πρωταθλήματα.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ το εισιτήριο της ανόδου εξασφαλίζουν οι πρωτοπόροι της α’ κατηγορίας των τοπικών πρωταθλημάτων, ενώ σε ό,τι αφορά την ΕΠΣΜ, την άνοδο εξασφαλίζει και ο δεύτερος της κατάταξης.

Με βάση τη συγκεκριμένη εξέλιξη, το metrosport.gr παρουσιάζει τις ομάδες από τη Βόρεια Ελλάδα, οι οποίες αναδεικνύονται πρωταθλήτριες και παίρνουν το εισιτήριο της ανόδου.

Αναλυτικά:

ΕΠΣ Μακεδονίας: Εθνικός Σοχού, ΠΑΟ Κουφαλίων ή ΑΕ Ευόσμου

ΕΠΣ Έβρου: AE Διδυμοτείχου

ΕΠΣ Θράκης: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

ΕΠΣ Ξάνθης: Αναγέννηση Θαλασσιάς

ΕΠΣ Καβάλας: Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου

ΕΠΣ Δράμας: ΑΕ Αμπελοκήπων

ΕΠΣ Σερρών: Εθνικός Σιδηροκάστρου

ΕΠΣ Χαλκιδικής: Αετός Βαρβάρας

ΕΠΣ Κιλκίς: Αναγέννηση Πλαγιάς

ΕΠΣ Πέλλας: Εθνικός Γιαννιτσών

ΕΠΣ Ημαθίας: ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

ΕΠΣ Πιερίας: Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

ΕΠΣ Φλώρινας: Ερμής Αμυνταίου

ΕΠΣ Καστοριάς: Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας

ΕΠΣ Κοζάνης: ΦΣ Κοζάνη

ΕΠΣ Γρεβενών: Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης

Η εκκρεμότητα στην ΕΠΣΜ

Εκκρεμότητα υφίσταται με ως τώρα δεδομένα αναφορικά με το δεύτερο εισιτήριο από την ΕΠΣΜ για τη Γ’ Εθνική. Τη δεύτερη θέση κατέχει, μέχρι στιγμής, ο ΠΑΟ Κουφαλίων, ωστόσο, μπορεί να τον πιάσει η ΑΕ Ευόσμου αν δικαιωθεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στην προσφυγή που κατέθεσε κατά του κύρους του αγώνα με τον Φοίνικα Πολίχνης. Αν η ΑΕ Ευόσμου δικαιωθεί θα πάρει και το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον ΠΑΟ Κουφαλίων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.