«Επιδημία» διαρρήξεων στον Ολυμπιακό: Η μακρά λίστα των θυμάτων

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2020

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Ραφίνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας δράστης που είχε καλυμμένο το πρόσωπο του εισέβαλε στο σπίτι του αμυντικού του Ολυμπιακού από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και αφού ακινητοποίησε με μαχαίρι την οικιακή βοηθό κατάφερε να αρπάξει κοσμήματα μεγάλης αξίας, καθώς επίσης και τα διαβατήρια του ποδοσφαιριστή αλλά και της συζύγου του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ποδοσφαιριστής των Πειραιτών γίνεται θύμα κλοπής. Υπάρχουν αρκετοί που βρέθηκαν σε αυτή τη δύσκολη θέση. 

Το 2010 την τρομακτική αυτή εμπειρία είχαν ζήσει στη Βούλα ο Χέσους Ντατόλο, η αρραβωνιαστικιά του και ο Ραούλ Μπράβο. Λίγο μετά τις 11 το βράδυ, δύο άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του Ντάτολο έχοντας στα χέρια τους καλάσνικοφ. 

Ο Ντάτολο βρισκόταν εκείνη την ώρα μαζί με τον Ραούλ Μπράβο και έπαιζαν επιτραπέζιο παιχνίδι. Και οι δύο τρομοκρατήθηκαν στη θέα των αδίστακτων ληστών, ωστόσο κατάφεραν να φύγουν από το σπίτι και να ενημερώσουν άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα της Βούλας. Το σοκ ήταν τόσο μεγάλο που ο πρώτος μάζεψε τις βαλίτσες του και αποχώρησε από την Ελλάδα.

Στο ίδιο σπίτι διαρρήκτες είχαν εισβάλλει δις όταν εκεί κατοικούσε ο Ριβάλντο. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός είχε βάλει 24ωρη φύλαξη από υπαλλήλους σεκιούριτι. 

Τον Νοέμβριο του 2016, θύμα διάρρηξης στα Νότια Προάστια είχε πέσει και ο τότε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Τσόρι Ντομίνγκες. Τρεις διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του και άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα μεγάλης αξίας, ακόμα και ρούχα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή. 

Στόχος διαρρηκτών είχαν γίνει οι Ελ Αμπντελαουί και Οτζίτζα Οφόε. Οι δύο άσοι έμεναν στον πρώτο και στο δεύτερο όροφο συγκροτήματος κατοικιών στη Γλυφάδα όταν άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι τους μέρα μεσημέρι και άρπαξαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. 

Το ίδιο συνέβη και στο σπίτι του Εμμάνουελ Εμενίκε. Άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του την ώρα που εκείνος και η οικογένεια του έλειπαν από το σπίτι και άρπαξαν σημαντικό χρηματικό ποσό, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα μεγάλης αξίας, όπως δήλωσε ο ίδιος στο Αστυνομικό Τμήμα της Βούλας. 

Η λίστα δεν σταματά εκεί αφού θύμα διάρρηξης έχουν πέσει και οι Μεχντί Καρσελά, Ριέρα, Καφού, Ζοσέ Σα, Μπίμπρας Νάτχο, Ματίας Ναουέλ και ο Αμπού Σισέ.

Μάλιστα, στο στόχαστρο των ληστών μπήκαν και τα γραφεία της ΚΑΕ όπου τον περασμένο Οκτώβριο αφαιρέθηκε το ποσό των 500.000 ευρώ. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.